Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay forlænger sin "mest sete serie nogensinde", Swedish Dicks - FlatpanelsDK

Viaplay forlænger sin "mest sete serie nogensinde", Swedish Dicks

10 Oct 2016 | Rasmus Larsen |

Den ”mest serie på Viaplay nogensinde” er produceret af Viaplay selv. ’Swedish Dicks’ skød selskabets satsning på eksklusivt indhold i gang tidligere på året. Den forlænges nu med endnu en sæson.

Swedish Dicks får 2. sæson

Meldingen fra både Netflix og Amazon lyder, at satsningen på eksklusivt indhold – eller ”originalt indhold”, som branchen ynder at kalde det – er en kæmpe succes. Det tog Viaplay notits af og startede i 2015 en nordisk satsning på egenproduktioner.

Den første serie blev ’Swedish Dicks’ med bl.a. Peter Stormare, Johan Glans og Keanu Reeves på rollelisten. Den fik premiere i september 2016 og er blevet vel modtaget i Norden, lyder det. Den har tilmed kurs mod USA i et samarbejde med Lionsgate TV.

- ”At Viaplays første originale serie er blevet sådan en succes, og nu også bliver distribueret globalt er helt fantastisk. Vi kan nu bekræfte sæson 2, og samtidig vil vi fortsætte med at fokusere på at producere det bedste indhold til det nordiske marked,” siger Jonas Karlén CEO hos Viaplay.

Swedish Dicks


Serien er derfor blevet forlænget med en 2. sæson. Peter Settman vil også instruere den nye sæson. Optagelserne begynder i Los Angles i foråret 2017 og 2. sæson kan ses senere i 2017 – naturligvis eksklusivt på Viaplay.

- ”Jeg er ikke bare en ”Swedish Dick” - Jeg er også en stor fan, som venter utålmodigt på det næste afsnit. Dette er muligvis første gang i min karriere, at jeg rent faktisk kan se mig selv uden at væmmes. Dette skyldes et fantastisk kreativt team, inklusiv Viaplay og nogle utrolig dygtige skuespillere. Vi har skabt et monster hit, og jeg kan allerede nu sige, at sæson 2 vil få dig til at tabe kæben,” udtaler Peter Stormare.

Mere eksklusivt indhold fremover

Med en vellykket satsning på originalt indhold hos Netflix, Amazon, Viaplay, TV2 Play og andre, er det ikke svært at spå, hvordan fremtiden indenfor streamingtjenester vil forme sig.

En lind strøm af eksklusivt indhold vil formentlig, også fremover, skulle lokke kunder til de respektive streamingtjenester. Viaplay har således igangsat endnu en egenproduktion i form af ’Hassel’, der er baseret på Olav Svedelids romaner.

Streamingtjenesten Viaplay findes i hele Norden og kan ses på tværs af enheder såsom Apple TV, Chromecast, Smart TV, PlayStation, Xbox, mobil/tablet og PC. De tilbyder en gratis prøvemåned på viaplay.dk, hvis du vil snuse til sagerne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |