Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTv-udbyderen Boxer er angiveligt til salg - FlatpanelsDK

Tv-udbyderen Boxer er angiveligt til salg

14 Sep 2016 | Rasmus Larsen |

Efter ejeren sidste år frasolgte den svenske del af Boxer, har man nu påbegyndt en proces med at sælge danske Boxer TV, beretter Berlingske. Analytikere peger på bl.a. Stofa og Waoo som oplagte købere.

Boxer TV skal sælges

Boxer er Danmarks tredjestørste udbyder af tv-kanaler med omtrent 300.000 danske husstande i registret. Tv-udbyderen ejes af det svenske statsejede selskab Teracom, der i juni 2016 solgte den svenske del af Boxer for 1,55 mia. svenske kroner til det svenske kabel-tv-selskab Com Hem.

Berlingske erfarer, at Teracom også aktivt forsøger at sælge Boxer Danmark. Hovedpersonen vil hverken be- eller afkræfte.

- “Det er ikke mit bord. Det må du tale med Stockholm om,” sagde Ulf Lund, direktør for Boxer Danmark.

Heller ikke i Sverige vil man kommentere på “rygtet”.

Boxer


Antenne-tv frem til 2020

Boxer distribuerer i dag tv-kanaler via antennenettet. Det er det eneste selskab, som må distribuere kommercielle kanaler via antenne. Aftalen løber frem til 2020 med mulighed for forlængelse.

Boxer står bl.a. for at distribuere TV2 som særskilt kanal via antenne. Udbyderen er også den eneste som tilbyder køb af tv-kanaler enkeltvis, dog med et fast månedligt gebyr for at komme i gang.

Teleanalytiker John Strand og senioranalytiker i Sydbank Morten Imsgard vurderer begge, at TDC ikke vil kunne få konkurrencemyndighedernes godkendelse til at opkøbe Boxer. TDC/YouSee har allerede knap 1,4 mio. danske husstande som tv-kunder.

De ser begge Stofa og Waoo som en mere oplagt køber, men udelukker ikke, at Viasat, Canal Digital og Discovery også kunne have interesse.

- Kilde: Berlingske

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |