Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips Dolby Atmos soundbar kommer i oktober til 7.999 kr. - FlatpanelsDK

Philips Dolby Atmos soundbar kommer i oktober til 7.999 kr.

30 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

Philips benytter IFA-messen i Berlin til at skyde Dolby Atmos i stuen i gang. Det sker med en soundbar kaldet Fidelio B8, som skal lanceres i Danmark til oktober. Den bliver billigere end Samsungs ditto.

Philips Dolby Atmos soundbar

Ligesom Samsung og Yamaha ser Gibson, der står for udviklingen af Philips’ audioprodukter, store perspektiver i at bringe Dolby Atmos-oplevelsen hjem i stuen. Derfor lancerer de i oktober deres første soundbar med den objektbaserede lydteknologi.

Philips Dolby Atmos


Den skal hedde Philips Fidelio B8, måler 5,3 cm i højden, har 18 enheder indbygget og har en trådløs 8” subwoofer på 220W. Ved at lade lyden reflektere på vægge og loft kan man skabe en surroundoplevelse vha. Atmos-teknologien og vinklede enheder, siger Philips.

- ”Det er en fantastisk oplevelse: En traditionel soundbar giver dig en surroundlyd i to dimensioner – men Fidelio B8 gør, at du hører helikopterne flyver over dit hoved. Eller hvis det regner, lyder det som om det regner inde i din stue”, siger John Bundgaard, account manager fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Philips Dolby Atmos


Ud over at spille filmen op, kan soundbaren håndtere musik via Bluetooth. Den er udstyret med to HDMI-indgange, hvortil f.eks. Blu-ray-afspilleren kan tilsluttes samt en HDMI-udgang med ARC (audio return channel) til tv’et. Der er også optisk, koaksial og 3,5 mm jackstik.

Philips Fidelio B6 med Dolby Atmos præsenteres for Europa på IFA 2016 i denne uge. Den kommer til Danmark i oktober til en vejledende pris på 7.999 kroner.

Specifikationer

400W total output
5.1.2 kanaler – 18 enheder
220W trådløs subwoofer
Dolby Atmos og Philips' Ambisound teknologi
Integrerede, opadrettede højtalere giver en lydoplevelse der spreder sig over dit hoved
En dedikeret højtaler sørger for at talen bliver tydelig
Bluetooth (aptX), AAC og NFC
2x HDMI, HDMI ARC, optical, coaxial, 3.5mm jack

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |