Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix på Xbox One S understøtter nu både 4K og HDR - FlatpanelsDK

Netflix på Xbox One S understøtter nu både 4K og HDR

03 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

Da Microsoft præsenterede den nye Xbox One S var det med lovning om bl.a. 4K-streaming fra tjenester såsom Netflix. En opdatering af Netflix app’en tilføjer dog også understøttelse af HDR (high dynamic range).

Netflix HDR på Xbox One S

Xbox One S ligner en oplagt boks til dem, som har været ude og handle HDR-tv. Foruden at være en UHD Blu-ray-afspiller understøtter den også streaming i høj billedkvalitet.

Med en opdatering af Netflix app’en får man sågar tilgang til Netflix’s HDR-indhold. Det er en positiv overraskelse, da Microsoft ved lanceringen kun ville bekræfte understøttelse af streaming i 4K-kvalitet.

- “Updated Netflix app with the new Xbox One release. Netflix now supports 4K and HDR for Xbox One S” sagde Mike Ybarra, ansvarlig for Platform Programming hos Xbox.

Netflix HDR


For at se tv-serier og film i 4K og HDR hos Netflix, kræver det, at du har Netflix’s dyreste abonnement. Kataloget af indhold i HDR-kvalitet er stadig begrænset, men streamingtjenesten har lovet at tilføje over 150 timers indhold i HDR-kvalitet i år.

Xbox One S understøtter også spil i HDR, men dog højest i HD-opløsning.

Xbox One S blev frigivet i går den 2. august og er på lager hos forhandlerne og hos Microsoft. For at kunne bruge 4K og HDR på konsollen skal den opdateres til senere software, siger Microsoft. Selskabet har også publiceret en teknisk FAQ her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |