Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy HDHomeRun-app forvandler en Android TV-boks til tv-optager - FlatpanelsDK

Ny HDHomeRun-app forvandler en Android TV-boks til tv-optager

17 May 2016 | Rasmus Larsen |

Hvis du stadig foretrækker tv-kanaler, men savner noget af fleksibiliteten ved streaming, er HDHomeRun måske den rigtige løsning for dig. Med den nye "HDHomeRun Record"-app kan en Android TV-boks såsom Nvidia Shield forvandles til en fuld tv-optager.

HDHomeRun Record til Android TV

HDHomeRun gør det muligt at se dine tv-kanaler fra f.eks. YouSee eller Stofa på en række forskellige enheder, herunder Android, iOS, PC og Android TV. For at komme i gang skal du købe en HDHomeRun tv-tuner, der starter på ca. 1000 kroner. Hidtil har det ydermere krævet en dedikeret PC eller en netværksharddisk for at optage tv-programmer.

Den nye “HDHomeRun Record”-app til Google’s Android TV-styresystem gør det dog muligt at bruge f.eks. Nvidia Shield-boksen til at optage tv-kanalerne. Du kan herefter se optagelserne på tv-skærmen via samme Nvidia Shield-boks eller på andre enheder i hjemmet via ”HDHomeRun View”-app’en.

På de fleste harddiskoptagere og tv-skærme kan optagelser kun ses på den boks eller den tv-skærm, som de er optaget op.

HDHomeRun


SiliconDust, som står bag HDHomeRun-projektet, anbefaler en Nvidia Shield Pro (500GB), men du kan også bruge andre enheder baseret på Android TV sålænge de har en Ethernet-port, USB 3.0 og en ekstern harddisk tilsluttet.

Andre nyheder og mere på vej

I maj-opdateringen har SiliconDust desuden frigivet en softwareopdatering til ”HDHomeRun View”-app’en, der bruges til at se tv-kanalerne og optagelserne. Den har nu en ny ”Recorded” menu.

HDHomeRun


En ny funktion gør det desuden nemmere at optage sportsudsendelser. Du kan vælge automatisk at optage alle kampe eller kun kampe, hvor et særligt hold deltager.

Holdet arbejder stadig på at understøtte krypterede tv-kanaler (DRM), muligheden for at pause tv-kanaler samt en ”HDHomeRun View”-app til Mac OS X.

- Kilde: SiliconDust via Engadget

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |