Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital's nye "HD Entertain Smart"-boks har 1TB harddisk - FlatpanelsDK

Canal Digital's nye "HD Entertain Smart"-boks har 1TB harddisk

04 May 2016 | Rasmus Larsen |

Canal Digital har i dag lanceret ”HD Entertain Smart”.-boksen, der skal bringe mere streaming op på stue-tv’et. Boksen har desuden indbygget 1TB harddisk og dobbelt-tuner, så det er nemt at optage tv-kanaler.  

Ny ”HD Entertain Smart”-boks

Canal Digital har lanceret sin nye tv-boks til parabol-kunder. Boksen skal kombinere traditionelle tv-kanaler med et stort katalog af indhold, som kan streames efter tid og behag.

Canal Digital kalder boksen ”HD Entertain Smart” og som navnet antyder er det en forlængelse af ”HD Entertain Center/Mini”-boksene, som har været på markedet i nogle år. Det betyder, at man navigerer igennem samme velkendte brugerflade.

HD Entertain Smart


- ”Vi glæder os meget til at få vores nye tv-boks ud på markedet. Den er hurtig og lydløs, og den opfylder både behovet for den suveræne signalkvalitet via satellit og understøtter udviklingen i vores tv-vaner, hvor vi ser mere og mere on demand. Samtidig er der gjort meget ud af, at det skal være nemt og enkelt for kunderne at bruge boksen i det daglige,” fortæller Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

Hurtigere processor, 1TB harddisk og dobbelt-tuner
Boksen er udstyret med en ny hurtigere processor, 1TB harddisk og dobbelt-tuner. På harddisken kan man optage to tv-kanaler samtidig, mens man bruger arkivet til at se noget tredje. Med 1TB kan man lagre ca. 480 timer i SD-opløsning eller 240 timer i HD-opløsning, oplyser Canal Digital.

Du kan også pause og spole i direkte udsendelser. Harddisken kan udskiftes til en større, hvis man ønsker.

Boksen leverer billeder i HD-kvalitet.

Canal Digital GO


GO-streaming hjemme og op farten

Boksen har adgang til streaming fra Canal Digital GO, som er tv-udbyderens streamingtjeneste. Fra GO kan man leje film fra SF Anytime og Nordisk Film, se arkiv-indhold (fra 13 kanaler) og få adgang til C More-kataloget. Der er også et selvstændigt børne-univers.

- ”Med få klik i vores tv-guide i Canal Digital Go app’en, kan du nemt optage på farten og komme hjem til tv-oplevelser i høj billedkvalitet. Og så er den nye boks endnu nemmere at tage i brug, fordi den har indbygget wi-fi og kan opsættes med tv’et, så man kun behøver én fjernbetjening,” siger Catja Middelboe Andersen.

Canal Digital GO findes ligeledes som app til iPhone, iPad og Android-enheder. App’en understøtter Google Cast, så du kan sende indhold trådløst til tv-skærme, hvori der er isat en Chromecast eller på Android TV fra Sony og Philips. 35 af Canal Digital’s live-kanaler understøttes i GO, dog med visse undtagelser. Fra telefonen kan man planlægge optagelser hjemme på boksen.

HD Entertain Smart


Tv-boksen er vigtig brik for Canal Digital

Hvor andre danske indholdsudbydere har lanceret apps til f.eks. Apple TV, vil Canal Digital fokusere på egen boks til tv-skærmen. For at gøre boksen lidt mere integreret, kan fjernbetjeningen opsættes til at justere lydniveau og tænde/slukke tv-skærme fra velkendte producenter.

Canal Digital har 878.000 tv-kunder på tværs af Norden. Modsat på kabel-tv, har langt størstedelen af kunderne på parabol en tv-boks tilsluttet tv-skærmen. Det forpligter, mener Canal Digital.

- ”Det stiller også et særligt krav til os. Vi er nødt til at være helt skarpe på, hvad der virker for kunderne, og hvad der ikke virker. I gamle dage var tv-boksen nok lidt et nødvendigt onde, men i dag er det en fornøjelse for mange at kunne mixe frit mellem live-tv og on demand indhold. F.eks. at kunne se mange afsnit i træk af sin favorit tv-serie - uanset om man har optaget den, eller den ligger online – netop fordi tv-boksen er blevet så nem og enkel at bruge,” afslutter Catja Middelboe Andersen.

HD Entertain Smart


Har du en tv-skærm med indbygget DVB-S2 tuner kan du undgå en boks, men går dermed glip af de mange ekstra funktioner, som tilbydes via tv-boksen. Canal Digital tilføjer, at boksen, der er udviklet af selskabet ADB, allerede er lanceret i Norge og Sverige og har fået rosende ord med på vejen. Selskabet søger pt. danske testere.

Der lancereres to versioner af HD Entertain Smart-boksen. Den ene uden harddisk og den anden med 1TB harddisk. Boksen uden harddisk er gratis for nye kunder og boksen med harddisk koster 49 kr/md. med 24 måneders binding. Eksisterende kunder skal betale hhv. 59 og 99 kr/md. Læs mere på canaldigital.dk.

Specifikationer:

Wi-Fi – 2.4Ghz og 5GHz (802.11a/b/g/n)
Lille (300mm x 175mm x 45mm) og lydløs
Samme brugerflade som tidl. bokse
Fjernbetjening kan også styre tv’et (Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Grundig, JVC, Finlux, Pioneer og Toshiba)
Ny, hurtigere processor
Adgang til Canal Digital GO – filmleje, arkiv og C More
Dobbelt-tuner – 2x DVB-S2 + 1xDVB-T
1TB harddisk (udskiftelig) - optagelse: 480 timer i SD eller 240 timer i HD
Pause og spole i direkte udsendelser
Optag på farten via mobilen (Canal Digital GO app)
Kan optage 2 programmer samtidig med at man kan bruge GO
HD-opløsning
HDMI-udgang (1.4)
Ekstern strømforsyning

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |