Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonParamount vil også støtte op om UHD Blu-ray, Star Trek på vej - FlatpanelsDK

Paramount vil også støtte op om UHD Blu-ray, Star Trek på vej

05 Apr 2016 | Rasmus Larsen |

Paramount bekræfter, at de vil støtte op om UHD Blu-ray-formatet, ligesom mange andre store Hollywood-studier. Deres to første titler bliver "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness”. Begge frigives i 4K, HDR og Dolby Atmos. I USA skal de koste $48 dollars stykket.

Star Trek-film på UHD Blu-ray

20th Century Fox, Sony Pictures, Warner Bros, Lionsgate og flere andre studier har allerede erklæret deres support til det nye UHD Blu-ray-format. Paramount slutter sig til dem i juni 2016.

Den 14. juni frigiver Paramount Star Trek og Star Trek Into Darkness. Datoen er valgt for at fejre 50-års jubilæet for Star Trek. Med begge film er man gået tilbage til studiomonitoren og har lavet en ny 4K-master, der også vil byde på HDR (high dynamic range). Begge film vil desuden have Dolby Atmos-lyd.

Star Trek UHD Blu-ray


Hvornår de frigives i Danmark og til hvilken pris er endnu ikke bekræftet, men i USA skal man punge ud med $48 dollars per titel for et tre-disk-kombosæt. Til sammenligning sælges et lignende kombosæt med HD Blu-ray for $15 dollars, så der er tale om en heftig merpris.

Paramount håber øjensynligt, at begejstrede filmentusiaster hoster op – hvilket de nok får ret i – men det ligner mest af alt et forsøg på at hæve priserne på film. Det vil nok ikke overbevise den brede seerskare til at tage UHD Blu-ray-formatet til sig, med tanke på hvor sløvt HD Blu-ray har rullet ud over det seneste årti. DVD-skiven står stadig for det største salg i mange lande.

Star Trek vil byde på over tre timers ekstraindhold. Star Trek Into Darkness vil byde på IMAX-versionen af filmen sammen med mere end to timers ekstraindhold.

For flere nyheder, se vores Blu-ray-sektion. FlatpanelsDK regner med at modtage den første UHD Blu-ray-afspiller til test inden længe.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |