Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay vil udfordre iTunes & Blockbuster, lancerer i dag købefilm - FlatpanelsDK

Viaplay vil udfordre iTunes & Blockbuster, lancerer i dag købefilm

22 Mar 2016 | Rasmus Larsen |

Viaplay lancerer i dag muligheden for at købe de nyeste film fra bl.a. Hollywood digitalt. Filmene vil blive udbudt til salg umiddelbart efter, at de har kørt i biografen. Priserne varierer fra 59 til 179 kroner.

Viaplay lancerer digitale købefilm

Viaplay er primært kendt som en abonnementstjeneste, men de tilbyder faktisk også film til leje. I dag udvides kataloget med digitale købefilm, som kan købes umiddelbart efter biografpremieren.

Viaplay udfordrer dermed Blockbuster, Apple iTunes og Google Play Film. Den nordiske koncern tror på, at de kan differentiere sig fra konkurrenterne ved tilbyde en komplet palette af underholdning.

Viaplay


- ”Der er kun nogle få enkelte services, som tilbyder digitale købefilm, kort efter at de har været vist i biografen. Vi er super glade for, at vi nu kan tilføje køb af film til vores service. Vi har lyttet til vores brugere, som gerne vil have de nyeste film og titler så hurtigt som muligt – og den mulighed kan vi nu tilføje. Du vælger altså frit, om du vil købe eller leje film, abonnere på film og serier, eller se sport. Det gør Viaplay til den mest komplette service på markedet”, siger Jonas Karlén CEO for Viaplay.

Prisen svinger fra 59 til 179 kroner
Viaplay tilføjer, at kataloget i dag lægger ud med Hunger Games-serien og en række James Bond-film, herunder Spectre. Senere tilføjes mange flere film. Det vil fortsat være muligt at leje film, men de kommer typisk først til leje senere end køb. Når en film købes ”ejer” du den og kan se den så mange gange du ønsker.

Det er også muligt at downloade den til offline-brug via Viaplay’s app. Når filmen er købt har du adgang til den fra alle dine enheder.

Prisen svinger fra 59 til 179 kroner. Viaplay oplyser ikke i hvilken billed- og lydkvalitet film tilbydes. Du behøver ikke at have et eksisterende abonnement hos Viaplay, men du skal oprette en gratis bruger og tilknytte et kreditkort for at komme i gang.

Filmene er tilgængelige fra ”lejebutik”-fanen, når du er logget ind på Viaplay.

Viaplay siger, at deres digitale købefilm lanceres i dag, men købsknappen ser endnu ikke ud til at være tilgængelig på tjenesten. Opdatering: De første film er nu online her.

Fakta

Du behøver ikke at have et aktivt abonnement på Viaplay for at købe og leje film, men du skal have en registreret Viaplay-konto
Alle køb og lejefilm findes i lejebutikken
Du kan få adgang til film fra alle enheder
Du kan gemme dine film offline, og se dem uden internet
Købefilm på Viaplay vil koste mellem 59-179 kr.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |