Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa lancerer frit-valg TV den 31. marts - kanalpriser på 10-89 kr/md - FlatpanelsDK

Stofa lancerer frit-valg TV den 31. marts - kanalpriser på 10-89 kr/md

18 Mar 2016 | Rasmus Larsen |

Stofa lancerer frit-valg af tv-kanaler nogle få dage før Boxer. Det bliver i første omgang kun i Aarhus, men i starten af maj vil resten af kunderne også kunne vælge tv-pakken fra og kun vælge de tv-kanaler, som ses. Stofa kalder det MitTv og vil tilbyde 100 kanaler. Priser på kanalerne svinger fra 10 til 89 kr/md.

Stofa starter frit valg den 31. marts

Den danske tv-branche er stadig i store træk opbygget om tv-kanaler i pakker; en forretningsmodel, som den analoge tv-teknologi dikterede for mange år tilbage.

Den digitale teknologi har for længst gjort det muligt at tilbyde kanaler enkeltvis, men tilløbet har været langt og spækket med falske lanceringer. Regeringen har flere gange opfordret branchen til at konkurrere og tilbyde større valgfrihed. Hvis aktørerne ikke selv ville agere, stod politikere klar til forcere det. Så klart var budskabet.

Stofa MitTv


I 2016 ser det endelig ud til at blive en realitet. Boxer lancerer frit valg af tv-kanaler i starten af april og Stofa melder i dag ud, at de tyvstarter den 31. marts for 80.000 husstande i Aarhus og den 3. maj ruller det ud til de resterende kunder.

- ”Alle kender vist til irritationen over, at betale for noget man ikke bruger. Det tager Stofa nu konsekvensen af, og vi ser derfor rigtig meget frem til om få uger at lancere Stofa MitTv i Aarhus og dermed give tv-forbrugerne mulighed for kun at betale for det tv, de ser. Jeg vil gerne i dag sige tak til de tusindvis af kunder og samarbejdspartnere, der har bidraget til at skabe dette revolutionerende produkt. Sammen har vi nu taget det første skridt mod et mere moderne tv-marked, der uden tvivl vil udvikle sig voldsomt i de kommende år”, siger Ole Fruekilde Madsen, adm. direktør i Stofa.

Der vil blive tilbudt mere end 100 tv-kanaler, inklusiv sportskanaler fra Viasat. De fleste i HD-kvalitet. Det er muligt at se en 3 minutters smagsprøve på de fleste kanaler, hvorefter man kan købe adgang til kanalen på månedsbasis direkte fra tv-guiden via sit betalingskort. Kanalen kan herefter ses med det samme.

Stofa forklarer: ”I det nye MitTv-univers bliver der adgang til over 100 forskellige kanaler, hvor du for hvert program, som kanalen viser, kan se tre minutters smagsprøve og med et klik på fjernbetjeningen, åbnes kanalen op for den fortløbende måned. Det er der ingen andre udbydere i Danmark, der kan tilbyde i dag”.

For at komme igang kræves Stofa SmartTv-boksen. Denne giver også adgang til StartForfra-funktion, pause/spole, optagelse, arkiv og filmleje. Stofa inkluderer uden meromkostning adgang til de fleste kanaler på smartphone, tablet og PC via WebTV-app’en.

Stofa MitTV-konceptet er dog - i modsætning til Boxer’s tilbud - ikke landsdækkende. Det vil blive tilbud til kunder, som er tilsluttet Stofa’s fiber- eller kabel-tv-net samt antenneforeningskunder.

Stofa vil fortsat tilbyde tv-pakker.

Priser på kanalerne & det med småt

Stofa siger, at der tilbydes over 100 kanaler. DR- og nabolandskanalerne kan vælges uden merpris. Det er dog vigtigt at læse det med småt. Stofa skriver, at ”mindsteprisen første måned: (99 kr. + 75 kr.) = 174 kr. Herefter minimumspris 75 kr./md.”. De 99 kroner er forsendelsesgebyr af boks.

Hvad angår SmartTV-boksen, så noterer Stofa: ”Stofa MitTv kræver en SmartTv boks til 75/99 kr. md. (lejeboks uden og med harddisk) inkl. SmartTv abonnement”. Læs mere på stofa.dk.

Stofa MitTv


Fakta om MitTv

MitTv giver frit valg mellem mere end 100 tv-kanaler
Langt de fleste kanaler sendes i knivskarp HD
Man betaler kun for de kanaler, man vælger
Alle kanaler og programmer vælges via Stofas tv-guide direkte på tv’et
Man kan se 3 minutters smagsprøve på de fleste kanaler, inden man beslutter at købe en kanal
Efter køb kan kanalen ses med det samme
Kanaler købes for minimum en fortløbende måned ad gangen:
  • Køber man fx en kanal den 3. marts, og opsiger samme kanal 20. marts, vil kanalen udløbe d. 3. april
  • Opsiger man ikke kanalen, fortsætter den indtil man opsiger den. Opsigelsen kan ligesom ved købet foretages med få klik på fjernbetjeningen direkte via dit Stofa SmartTv
  • Betal direkte på tv’et via betalingskort. Dvs. ingen papirregninger, da alt foregår via e-mail
    Alle Stofas SmartTv-funktioner er inklusive i MitTv, fx StartForfra+ (op til 48 timer bagud) samt pause og spole i de købte kanaler, filmleje og film- og tv-arkiv, optagelse (ved valg af boks m. harddisk)
    Med Stofas WebTv (inkluderet) kan man se de fleste af sine købte kanaler på tablet, smartphone og computer – også uden for hjemmet

    Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

    24 Apr 2024 |

    Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

    24 Apr 2024 |

    Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

    24 Apr 2024 |

    SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

    23 Apr 2024 |

    Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

    23 Apr 2024 |

    Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

    23 Apr 2024 |