Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital: MPEG2 slukkes og GO-app får nye funktioner - FlatpanelsDK

Canal Digital: MPEG2 slukkes og GO-app får nye funktioner

24 Feb 2016 | Rasmus Larsen |

Til sommer er det slut med MPEG2 hos Canal Digital. Skiftet til MPEG4 betyder, at visse kunder skal have ny tv-boks. Tv-udbyderen opdaterer også sin GO-app med nye funktioner.

MPEG2 slukkes

I en tid hvor andre danske tv-udbydere foretager ændringer i signalet, har Canal Digital valgt også at foretage signalændringer.

Den 31. marts overgår følgende kanaler til at sende i MPEG4 (men dog ikke i HD): Discovery Channel, Animal Channel, TLC, MTV, VH1, VH1 Classic og Nickelodeon.

Den 15. juni slukker Canal Digital fuldstændig for signalet til de resterende SD-kanaler, som bruger MPEG2. Det betyder, at samtlige kanaler fremover sendes i MPEG4-kodning og at visse kunder derfor skal have en ny tv-boks for ikke undgå sort skærm.

Mere information om ændringerne kan findes på canaldigital.dk

Canal Digital GO


Nyheder i Go-app

Canal Digital har i dag opdateret GO-app’en til Apple iOS og Google Android. Med GO kan man se tv-kanaler og arkivindhold, når man er på farten.

Opdateringen tilføjer en tv-guide, som den kendes fra tv-skærmen. Fra tv-guiden kan man få overblik over ugens program samt vælge tv-programmer til optagelse. Når et tv-program sættes til optagelse fra mobilen, sørger boksen i stuen automatisk for at optage det. Det kræver en HD Entertain Center-boks eller HD Entertain Mini-boks.

En anden ny funktion er favoritlisten. Ved at holde fingeren på en kanal og trække den op på hjerte-ikonet kan man lave en favoritliste over kanaler.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |