Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKanal 4, 5 og 6'eren tilbage på skærmen hos Canal Digital - FlatpanelsDK

Kanal 4, 5 og 6'eren tilbage på skærmen hos Canal Digital

11 Feb 2016 | Rasmus Larsen |

Canal Digital og Discovery er nået til enighed om en ny aftale, som bringer de danske kanaler, der har manglet siden den 1. februar, tilbage på skærmen. Det vil medføre en "mindre" prisstigning.

Discovery-kanaler tilbage

Canal Digital og Discovery kunne ikke blive enige om en ny aftale i tide, hvorfor det per 1. februar endte med at signalet blev slukket på Discovery-kanalerne for alle Canal Digital-kunder i Norden. Det ramte også Viasat-kunder som en konsekvens.

Her til morgen melder parterne, at de er nået til enighed om en ny aftale. Det betyder, at der igen åbnes for Discovery-kanalerne, som omfatter bl.a. Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren.

- ”Vi er meget glade for, at vi nu er kommet frem til en løsning, som betyder, at vores kunder igen kan se alle Discoverys kanaler – herunder blandt andre Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Dette er en fremtidsrettet aftale, som giver vores kunder adgang til godt dansk og internationalt indhold tilpasset kundernes tv-vaner- og forbrug,” siger Jarl Söderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark og fortsætter:  

- “Der er ingen tvivl om, at kunderne har savnet Discovery-kanalerne. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tålmodighed og det engagement, de har vist i de dage, kanalerne har været væk. Vi ved, at vores kunder er optagede af godt lokalt og dansk indhold, og det har også været vores hovedfokus i forhandlingerne. Jeg kan ikke gå i detaljer med aftalen, men jeg kan bekræfte, at vi har fået en aftale på plads, som begge parter er tilfredse med, og hvor vi har prioriteret det indhold, som vi ved vores kunder synes bedst om”, siger Jarl Söderman.  

Vil medføre mindre prisstigning

Ingen af parterne vil gå i detaljer med vilkårene for den nye aftale, der efter sigende strandede pga. prisen, som Discovery forlangede.

Discovery melder sig dog tilfredse med den nye aftale.

- ”Jeg glæder mig i det hele taget over, at vi sammen med Canal Digital er kommet frem til en fornuftig aftale, som betyder, at Canal Digital kan fortsætte med at distribuere nogle af Danmarks stærkeste kanaler samtidig med, at vi kan fortsætte med at investere i godt dansk indhold. Endelig ser jeg frem til at genoptage vores gode konstruktive samarbejde med Canal Digital”, siger Christian Kemp.

Den fulde liste af kanaler, som har manglet siden 1. februar og som nu vender tilbage er: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, TLC, ID Investigation, Eurosport 1 og Eurosport Danmark.

Canal Digital oplyser, at den nye aftale vil medføre en “mindre justering af prisen på vores tv-pakker”. Prisstigningen oplyses ikke, men træder først i kraft per 1. maj 2016. Mere information følger, oplyser Canal Digital.

Kanalerne forventes tilbage på skærmen i løbet af formiddagen på samme kanalpladser som før. Læs mere på canaldigital.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |