Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC TV og YouSee lægges sammen og bliver til YouSee - FlatpanelsDK

TDC TV og YouSee lægges sammen og bliver til YouSee

27 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

TDC er presset på flere fronter og det kalder på en ny strategi. For forbrugere betyder det, at alt hvad der i dag hedder ”TDC” per 1. juli 2016 bliver til ”YouSee”. Det gælder dermed også TDC TV-kunder.

TDC lægges sammen med YouSee

TDC-koncernen opererer i dag med to tv-udbydere i form af ”TDC TV” og YouSee. Det ændrer sig snart, da alle tilbud til private kunder lægges sammen under YouSee-navnet. Det gælder tv-pakker og mobil, såvel som alle bagvedliggende platforme og netværk.

- ”Det gør vi for at kunne indfri tre løfter: Vi vil levere den bedste kundeservice og de bedste produkter på det bedste netværk. Det vil vi gerne fejre med 5 stærke film.” skriver YouSee.

Overfor erhvervskunder vil man fortsat bruge TDC-navnet. Ændringerne præsenteres af koncernchef Pernille Erenbjerg i London i dag, og kommer som en reaktion på, at TDC er presset på flere af deres kernemarkeder. De taber bl.a. tv-kunder og mobilkunder. TDC Group nedskriver i dag den danske forretning massivt med 4,6 milliarder kroner, så de ender regnskabsåret 2015 med et milliardunderskud på 2,4 milliarder kroner.

Pernille Erenbjerg


Frem mod 2018 vil man opgradere kabelnettet, så hver anden danske husstand får adgang til 1 Gbit bredbånd. De kalder det den ”mest ambitiøse og omfattende opgradering, der nogensinde er foretaget i kabelnettet i Danmark”. På tv-siden vil man bl.a. lancere ny tv-boks med adgang til streamingtjenester samt slukke for det analoge tv-net.

TDC TV og YouSee har samlet 1,381 millioner tv-kunder, hvoraf 1,1 millioner har ligget under YouSee. Efter sammenlægning d. 1. juli vil kunder hos ”TDC TV” bliver YouSee-kunder. Du kan læse mere om hvordan ændringerne vil påvirke dig her.

YouSee forklarer hvorfor

TDC bliver lagt sammen med YouSee
Vi samler TDC og YouSee. Det gør vi for at kunne indfri tre løfter: Vi vil levere den bedste kundeservice og de bedste produkter på det bedste netværk.
Nye fordele og endnu bedre produkter
TDC og YouSee tilbyder stort set de samme produkter, og det er samme selskab bag. Nu forenkler vi vores forretning, sådan at vi i fremtiden kan udvikle nye fordele og endnu bedre produkter til dig og alle vores andre kunder. Derfor bliver TDC til YouSee.
Vi fejrer, at det bliver endnu bedre at være i YouSee
Du har allerede adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, markedets hurtigste bredbåndshastigheder og Danmarks største underholdningsunivers. Vi arbejder på at give dig endnu flere fordele ved at være kunde hos os. Det vil vi gerne fejre ved at give dig en række gode filmoplevelser. Vi har derfor lagt 5 stærke titler klar til dig på YouSee Tv og Film app’en: Lego Movie, Run All Night, San Andreas, Get Hard og Magic Mike XXL

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |