Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung Gear VR er nu i de danske butikker - FlatpanelsDK

Samsung Gear VR er nu i de danske butikker

26 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Samsung’s første virtual reality-produkt, Gear VR, er udviklet i samarbejde med Oculus. VR-brillen er nu tilgængelig hos de danske forhandlere til lige under 1000 kroner.

Gear VR i handlen

Vi testede for nylig Samsung Gear VR og gav den en anbefaling med på vejen til ejere af de nyeste Galaxy-telefoner. Vores eksemplar var importeret, men Samsung lovede at lancere den i Danmark i januar. Ganske som lovet, kan Gear VR nu købes hos de danske forhandlere.

Samsung Gear VR
Virtual Reality-brillen gør det muligt at opleve hvad mange i branchen mener, er fremtiden indenfor visuel teknologi. Ved at iføre sig brillen omgives man af en virtuel verden, som man frit kan kigge rundt i. Der er spil, film og andre typer oplevelser tilgængelige i virtual reality.

Sidste år solgte Samsung en Innovator’s Edition til udviklere, som ville prøve kræfter af med VR. Den nye version er den færdige forbrugerversion, som har flere forbedringer og som virker med Samsungs nyeste Galaxy-telefoner (Note 5, S6 Edge+, S6, S6 Edge). Gear VRvirker ikke med andre producenters telefoner.

Gear VR står til lige under 1000 kroner hos forhandlere såsom Proshop, Komplett, Merlin og Happii. Den kan leveres nu. Se flere forhandlere og priser her. Læs vores omfattende test for mere information.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |