Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHTC/Valve starter forsalget af Vive VR-brillen d. 29. februar - FlatpanelsDK

HTC/Valve starter forsalget af Vive VR-brillen d. 29. februar

13 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Ligesom Oculus, forbereder HTC og Valve sig i samarbejde på at kaste sig over virtual reality i år. Det sker med HTC Vive. Forsalget starter d. 29. februar og levering starter i april.

HTC og Valve’s VR-headset

Med bekræftelsen fra HTC, kender vi nu lanceringsplanerne for både Oculus og HTC/Valve, foruden Samsung Gear VR, der allerede er i handlen.

Den tredje store spiller indenfor virtual reality er Sony, der med PlayStation VR bringer virtual reality til PlayStation. Sony har dog endnu ikke sat konkret dato på for hvornår de sætter PlayStation VR i søen.

HTC og Valve’s Vive


HTC ser virtual reality som en del af deres fremtid og endda et vigtigere produkt end smartphones. HTC’s Vive-headset er udviklet i samarbejde med Valve, der også står bag Steam-spilnetværket. I samarbejde håber de på at kunne skabe en platform for virtual reality spil (SteamVR) og oplevelser.

Forsalget af HTC Vive starter d. 29. februar og de første leveringer sker i april. Prisen kendes endnu ikke, men der spekuleres i, at den bliver lige så dyr eller måske endnu dyrere end Oculus Rift, der koster 699 Euro. HTC har heller ikke bekræftet om Danmark er med i første lanceringsrunde.

HTC afslører også Vive Pre

På trods af, at HTC Vive stadig ikke er i handlen, har selskabet allerede annonceret anden generation. Det skete på CES 2016 i Las Vegas med ”Vive Pre”.

HTC og Valve’s Vive Pre


Vive Pre er en forlængelse af Vive, men er indtil videre beregnet til udviklere. Den er mindre, har bedre skærm og en ny controller med haptisk feedback. Den største ændring er dog et kamera på forsiden, som kan vise objekter fra den virkelige verden i den virtuelle verden.

HTC siger, at kameraet "allows you to do more both inside and outside your Virtual world by blending physical elements into the virtual space".

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |