Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVariant af medieafspilleren Kodi klar på Apple TV - FlatpanelsDK

Variant af medieafspilleren Kodi klar på Apple TV

09 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

Det er ikke den officielle Kodi medieafspiller, men en variant, hvor nogle funktioner er pillet ud. Alligevel vil XBMC/Kodi-entusiaster nok genkende den nye MrMC, der kan hentes nu fra App Store på Apple TV til 49 kroner.

MrMC til Apple TV

MrMC er en ”port” af Kodi, hvor add-ons er fjernet for at opfylde kravene for at komme ind i App Store på Apple TV. MrMC er en medieafspiller-app, der gør det muligt at afspille film, tv-serier, musik og andet medieindhold fra PC’er eller harddiske i hjemmet. Det er således et alternativ til Plex og Infuse, der allerede findes på boksen.

MrMC på Apple TV


MrMC ligner og fungerer på samme måde, som den klassiske Kodi-brugerflade. Det er muligt at afspille film og tv-serier, som er lagret på en harddisk i hjemmet. Der behøves ikke et serverprogram, for MrMC kan læse filer direkte på harddiske på netværket, inklusiv harddiske tilsluttet routere. Dermed skal du blot opsætte, hvad der skal deles i systemet første gang du åbner app’en.

Add-ons er som nævnt pillet ud, så det er den rå Kodi-oplevelsen, men der er dog stadig mulighed for at bruge Kodi’s PVR add-ons. På billedsiden leveres op til 1080p og på lydsiden understøttes passthrough af flere formater. Der understøttes også undertekster. Det er småt med information fra udvikleren, så det er uklart, hvad der ellers bydes på.

MrMC på Apple TV


MrMc koster 49 kroner på den danske App Store. App’en frigives også senere til iPhone og iPad.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |