Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony PS4 er hurtigst sælgende PlayStation, runder 30 mio. - FlatpanelsDK

Sony PS4 er hurtigst sælgende PlayStation, runder 30 mio.

26 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Sony oplever stor succes med PlayStation 4. Her præcis to år efter lanceringen har Sony rundet 30 millioner solgte konsoller, hvilket placerer PS4 som den hurtigst sælgende PlayStation-konsol i historien.

PS4 runder 30 millioner

Sony har helt præcist solgt 30,2 millioner PS4-konsoller per 22. november på tværs af 124 lande. Den japanske producent ser nu frem til julesalget, hvor der traditionelt ligger mange konsoller under træet.

- ”PS4 continues to demonstrate the fastest and strongest growth in PlayStation hardware history,” skriver Sony.

PlayStation 4


Allerede få måneder efter lanceringen stod det klart, at PlayStation 4 var en succes. Den solgte bedre end Xbox One på de fleste markeder, inklusiv USA, hvor Xbox ellers i mange år har været ledende.

Microsoft positionerede deres konsol som halvt spilkonsol, halvt tv-boks, men de har sidenhen valgt at fokusere på spildelen. De deler ikke længere salgstal, men de seneste estimater peger på cirka. 16 millioner solgte enheder på verdensplan. Dette tal er dog ikke bekræftet.

Sony har for nylig tilføjet en variant af konsollen med større harddisk, men de har stadig til gode at levere den lovede 4K-video understøttelse. Der har været rygter om, at det ville ske i år, men det virker efterhånden usandsynligt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |