Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAlle udviklere kan nu frigive tvOS apps på Apple TV - FlatpanelsDK

Alle udviklere kan nu frigive tvOS apps på Apple TV

22 Oct 2015 | Rasmus Larsen |

Den nye Apple TV er lige på trapperne og nu inviterer Apple alle udviklere, inklusiv danske, til at frigive apps og spil. Plex er klar fra start. tvOS har også ramt den endelige ”golden master”-version.

Udgiv apps på tvOS

Apple’s administrerende direktør, Tim Cook, bekræfter, at Apple vil åbne for forudbestillinger af den nye Apple TV-boks på mandag og at boksene vil blive sendt ud i slutningen af næste uge. Til den tid skulle de første apps til det nye styresystem, tvOS, være klar.

Udvalgte udviklere såsom Netflix, HBO og YouTube (Google) har haft mulighed for at udvikle apps på forhånd, men alle andre fik adgang til udviklerværktøjerne umiddelbart efter præsentationen i september. Og nu er app-butikken åben. Fra og med i går kan udviklere af alle typer og fra alle regioner frigive apps til tvOS.

Apple TV


Ingen danske streamingtjenester har udtalt sig hvad angår tvOS, men som FlatpanelsDK bemærkede for nylig, er Viaplay med i Apple’s præsentationsvideo. Det samme er visse svenske og norske tjenester. Plex skriver på twitter, at de vil være klar fra start; ”Count us in on the Apple TV launch”. Flere spiludviklere nævner desuden, at de netop har sendt deres spil afsted til godkendelse. Vi forsøger at holde en opdateret liste her.

Ved samme lejlighed frigiver Apple den færdige version at tvOS; den såkaldte ”golden master”, hvor App Store er åben. Det har den ikke været hidtil.

Apple noterer i samme lejlighed, at udviklere kan frigive ”universal purchase” apps, hvor kunden kun betaler én gang for app’en eller spillet og får adgang på tværs af iPhone, iPad og Apple TV. De minder også udviklere om, at installationspakken til apps højest må fylde 200 MB og at app’en efterfølgende kan hente op til 20 GB ned ”on-demand”.

Hvis du vil prøve kræfter med tvOS skal du registreres som udvikler hos Apple og hente Xcode 7.1 programmet til Mac. Du kan læse mere her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |