Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix er på vej til TDC's tv-bokse - FlatpanelsDK

Netflix er på vej til TDC's tv-bokse

15 Oct 2015 | Rasmus Larsen |

En kvik bruger fandt en reference til Netflix i softwaren på TDC’s tv-boks og TDC erkender nu, at de arbejder på at tilbyde Netflix direkte på boksen, som en del af tv-udbuddet. Det åbner potentielt også døren for Netflix på YouSee-boksen.

Netflix på TDC’s tv-boks

En TDC-kunde kiggede lidt nærmere i softwaren til sin tv-boks fra TDC og fandt referencer til Netflix’s servere og sågar et Netflix-logo.

Netflix på TDC TV boksen


TDC erkender nu, at de ganske rigtigt arbejder på at bringe Netflix til boksen, der i dag kan modtage tv-kanaler via IP-TV. Aftalen med Netflix er allerede underskrevet.

- “Vi har indgået en aftale med Netflix. På et tidspunkt kommer det som en del af TDC’s tv-løsning, så det kommer direkte op på tv’et” siger Camilla Sebelius, kommunikationsdirektør hos TDC til Mediawatch.

TDC kommenterer ikke specifikt på hvad YouSee-kunder kan forvente sig, men aftalen åbner formentlig døren for mere. YouSee arbejder som bekendt på en ny tv-boks, der skal tilbyde en mere komplet tv-oplevelse.

TDC fortæller, at Netflix dog ikke vil blive en del af selve abonnementet på tv-pakken. Abonnement til Netflix skal købes separat, hvilket kan ske på deres hjemmeside eller via en funktion i boksen. Hvornår det sker, vil TDC ikke ud med endnu.

Kilde: TDC via Mediawatch, billedkredit: Rune Hansen Duus

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |