Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee vil tilbyde download af film & tv-programmer - FlatpanelsDK

YouSee vil tilbyde download af film & tv-programmer

08 Oct 2015 | Rasmus Larsen |

YouSee vil indenfor de næste tre til seks måneder åbne for download af film og tv-programmer på telefon og tablet. Målet er at lagre indholdet i 30 dage, hvilket kan være nyttigt på rejser. Det skriver Berlingske.

Download film og tv-programmer

Det er i dag muligt at streame tv-kanaler, film og tv-programmer igennem YouSee-app’en, men det virker naturligvis kun med en internetforbindelse. Inden længe skal det være muligt at downloade indhold i YouSee-app’en så det kan ses, når man ikke har forbindelse til internettet.

Viaplay introducerede samme funktion i 2012, men dengang virkede det ikke på alt indhold.

Download af indhold kan være praktisk på f.eks. rejser eller hvis man bare ikke vil trække unødigt på sin 3G/4G-dataforbindelse, når man er ude.

YouSee Play


- ”Det står meget højt på listen, og vi ville gerne allerede have lanceret det, men det handler om rettigheder til udsendelserne og filmene. Vi har nogle af dem men ikke dem alle, og vi går ikke ud uden at have alle rettighederne. Der går nok tre-seks måneder,” siger YouSees administrerende direktør, René Brøchner, til Berlingske.

Målet er at indholdet skal kunne ses offline i 30 dage på den enhed, som man har hentet det ned på. Det vil typisk være en telefon eller tablet. Ser du YouSee’s indhold via internetbrowseren bliver det ikke muligt at downloade indholdet. Efter de 30 dage udløber indholdet.

Der er derimod ikke konkrete planer for at åbne for streaming af tv-kanaler i udlandet, siger YouSee.

- Kilde: Berlingske

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |