Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDetaljer om 2. generation Chromecast lækket - FlatpanelsDK

Detaljer om 2. generation Chromecast lækket

18 Sep 2015 | Rasmus Larsen |

Der er gået over to år siden Google lancerede deres lille Chromecast-dongle. En ny version er lige på trapperne med bl.a. et nyt design, forbedret WiFi, ”Fast Play”, ”Chromecast Audio” og Spotify. Det skriver 9to5mac.

Ny Chromecast i denne måned

Chromecast er blevet ekstremt populær i Danmark såvel som udlandet. Det er en billig måde, hvorpå man kan få streamingtjenester op på den store skærm, hvis man er forberedt på at styre det hele fra en telefon eller tablet.

Nu er de første detaljer om en ny Chromecast lækket. Det er 9to5mac, der har fået fat i interne dokumenter, som bl.a. viser et nyt rundt design. Dermed går Chromecast væk fra ”USB”-looket, men ud fra billederne, kan den meget vel komme til at genere andre tilslutninger i skærmen.

New Chromecast


Google vil efter sigende forbedre WiFi-forbindelsen, hvilket tolkes som den nye ”ac” standard, der er hurtigere og mere stabil. "ac” WiFi kan teoretisk nå 433 Mb/s og understøtter overførsler på flere kanaler (MIMO). Standarden kan også bruge ”beamforming” til at rette signaler imod routeren i stedet for at sende dem ud i alle retninger. For at bruge ac WiFi skal du have en router, der også understøtter det.

En ny funktion kaldet ”Fast Play” skal angiveligt sikre, at Chromecast får hurtigere forbindelse til streamingtjenesten efter du har trykket ”cast”. En anden funktion kaldet ”Chromecast Audio” skal gøre det muligt at tilslutte den nye Chromecast til højttalere via et analogt lydkabel. Den vil understøtte multi-room i ”high quality”.

Spotify bliver en af nyhederne på indholdsfronten.

Google vil angiveligt præsentere nyheden officielt d. 29. september.

- Kilde: 9to5mac

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |