Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG investerer 6 mia. kroner i fabrik til bøjelige OLED-skærme - FlatpanelsDK

LG investerer 6 mia. kroner i fabrik til bøjelige OLED-skærme

28 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

LG har bekræftet, at deres skærmafdeling, LG Display, vil bygge en ny fabrik til produktion af bøjelige OLED-skærme. Fabrikken skal starte masseproduktion i 2017.

OLED-skærme til ure og telefoner

LG producerer allerede OLED-tv og øger i øjeblikket kapaciteten. Virksomheden er også for nylig begyndt at producere bøjelige OLED-skærme til mobilprodukter såsom telefoner og ure, heriblandt Apple Watch.

LG spår, at efterspørgslen på mobilprodukter med OLED-skærme vil stige kraftigt i de kommende år. Den nye fabrik skal hjælpe med at imødekomme denne efterspørgsel. LG bekræftede ved sin kvartalvise regnskabsaflæggelse, at de investerer 1.05 billioner Won (ca. 6 mia DKK) i den nye OLED-fabrik, som skal placeres i Gumi, Sydkorea.

LG bøjelig OLED


Den nye fabrik bliver en såkaldt 6. generationsfabrik, der opererer med substrater på 1500x1850 mm. LG producerer i øjeblikket bøjelige OLED-paneler på en 4,5. generationsfabrik. Det nye anlæg kan således producere større skærme.

Fabrikken skal stå klar til masseproduktion i andet kvartal af 2017 med en månedlig kapacitet på 7500 substrater, hvilket svarer til ca. 1,5 millioner 5,5-tommer skærme - eller flere hvis skærmene er mindre. Det er omtrent fire gange så mange som på LG’s nuværende fabrik.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |