Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViasat lancerer app til at tænde/slukke tv i sommerhuset - FlatpanelsDK

Viasat lancerer app til at tænde/slukke tv i sommerhuset

24 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

Viasat kalder det den første app af sin slags. Den er beregnet til sommerhusejere, der har tv-abonnement hos Viasat. Via app’en kan man tænde og slukke for tv’et i sommerhuset med få tryk.

Viasat lancerer sommerhus-app

Hvis du stadig vil have mulighed for at se fodbold, nyheder og tv-programmer i sommerhuset, bliver det nu lidt nemmere, hvis du er Viasat-kunde.

Hidtil har det krævet, at man kontakter Viasat, men den nye app til iPhone og Android gør det muligt at åbne for tv-signalet i de dage, hvor man befinder sig i sommerhuset.

Viasats sommerhus-app


- “Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor of hvornår de vil åbne for deres signal,” siger Christian Hoffman, produktdirektør for Viasat.
- “Man logger ind på app'en med kort- og postnummer, og så er det ellers bare at aktivere signalet. Ganske få klik senere er købet gennemført, og signalet åbnes efter få minutter. Det bliver ikke nemmere.”

Viasat lancerede for nylig “TV Overalt”, der også gør det muligt at tage tv-kanalerne med på farten. Denne løsning koster 99 kroner per måned. Visse konkurrenter tilbyder lignende løsninger uden tillægsgebyrer.

For at benytte app'en skal du have Viasats sommerhus tv-pakke kaldet Viasat Frihed eller det nye Total Frihed, der gør det muligt at åbne fra dag til dag. App’en findes til iPhone og Android-telefoner, men endnu ikke til tablets.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |