Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO dominerer Emmy-nomineringer, Netflix haler ind - FlatpanelsDK

HBO dominerer Emmy-nomineringer, Netflix haler ind

17 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

Hvad er de bedste serier for tiden? Den årlige Emmy-sæson er startet og nomineringerne er afsløret. HBO dominerer som så ofte før, men Netflix haler ind. Amazon er også begyndt at markere sig. De bedste serier skal i større grad findes på streamingtjenesterne.

34 nomineringer til Netflix

Historien om HBO er velbeskrevet. De har længe produceret nogle af verdens bedste tv-serier. Emmy-uddelingen har historisk handlet om de tv-serier, som har været vist på tv-kanalerne, men i 2013 markerede Netflix sig ved for første gang at hive Emmy’er hjem til tv-serier, der kun blev vist online via streaming.

Igen i år er det Netflix, der trækker overskrifter, selvom HBO er nomineret i langt flere kategorier. Netflix er den nye dreng i klassen, som skyder afsted med raketfart. HBO har modtaget 126 nomineringer, særligt for Game of Thrones, Veep og Jinx.

Game of Thrones


Netflix har fået 34 nomineringer, primært for House of Cards og Orange is the New Black. Der er dog også nomineringer til Netflix’ Daredevil, Bloodline og 6 andre serier. Summeret er nogenlunde samme antal som AMC, der star bag The Walking Dead og Mad Men. Showtime, der står bag bl.a. Homeland, har nogenlunde samme antal nomineringer.

Amazon, der producerer serier til egen streamingtjeneste kaldet Prime Video, har fået 12 nomineringer, primært for serien Transparent. Amazon streamer som bekendt endnu ikke i Danmark.

Så hvor finder man de bedste tv-serier i dag? Stadig på tv-kanalerne, men i større og større grad online, ser det ud til. Netflix har sagt, at 90% af deres medlemmer har set deres egenproducerede tv-serier. Amazon udvider deres streamingtjeneste i højt tempo og HBO har for nylig lanceret HBO Now streamingtjenesten; den amerikanske pendant til vores HBO Nordic.

Vinderne trækkes d. 20. september. Du kan se alle Emmy-nomineringer her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |