Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital GO får Chromecast-support & nyt børneunivers - FlatpanelsDK

Canal Digital GO får Chromecast-support & nyt børneunivers

03 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

Kunder hos Canal Digital har adgang til GO-streamingtjenesten med tv-kanaler, arkivindhold og filmleje. Med seneste opdatering tilføjes Chromecast-understøttelse, synkronisering imellem enheder og et børneunivers.

Airplay er også på vej

I stuen har man naturligvis allerede adgang til tv-kanalerne, men med Canal Digital GO tjenesten kan man tage kanalerne og arkivprogrammer med sig rundt i og udenfor hjemmet, så længe man opholder sig indenfor Danmarks grænser.

Tilføjelsen af Chromecast-understøttelse gør det ydermere muligt at sende tv-kanalen op på tv-skærmen fra en mobil, f.eks. på tv’et i soveværelset eller sommerhuset. Funktionen kan potentielt blive et alternativ til at placere en ekstra tv-boks i de mindre rum. Det kræver blot, at man har en Chromecast tilsluttet tv’et eller har et Smart TV eller en medieboks baseret på ”Android TV”.

Canal Digital GO


Canal Digital arbejder også Airplay, så man kan sende billedet trådløst over på tv’et via Apple TV-boksen.

Opdateringen tilføjer desuden ”fortsæt hvor du slap”, så du kan stoppe udsendelsen på f.eks. PC’en og genoptage på tablet senere. Andre nyheder omfatter en favoritliste og en liste over udsendelser, som du er begyndt at se, men ikke har fået set færdig.

Endelig tilføjes et nyt børneunivers, hvor kun børneindhold vises. Der kræves en adgangskode for at forlade børneuniverset, så en tablet kan trygt overlades til de mindste.

Canal Digital GO fungerer på PC/Mac, Apple iOS og Google Android. Det er gratis for alle kunder frem til 30. september 2015. Læs mere om mulighederne her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |