Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV3 og TV3 Puls tilføjes i Waoo's tv-pakker - FlatpanelsDK

TV3 og TV3 Puls tilføjes i Waoo's tv-pakker

26 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

Som Waoo-kunde har man hidtil kunnet vælge en særlig Viasat-pakke, men nu slippes TV3 og TV3 Puls fri, så abonnementer af pakkerne Lille, Favorit og Stor får adgang. Det sker fra 1. juli, hvor kanalerne også kan ses på farten.

Mere Viasat hos Waoo

Aftalen omfatter ikke TV3+ med de store fodboldkampe, men TV3 og TV3 Puls tilføjes til tv-pakkerne fra midten af næste uge og når dermed ud til yderligere 80.000 kunder. Det vil ikke betyde prisændringer i 2015, men der lægges op til prisen hæves fra 2016.

Sammen med de nye kanaler følger adgang til tv-arkiv og start forfra og pause. De to kanaler vil også fremover kunne tages med på farten som en del af Waoo Web TV, der giver adgang via en PC eller iPad (kræver app).

Waoo frit-valg af tv-kanaler


- ”Viasat er Danmarks måske vigtigste kommercielle indholdsleverandør, og vi ved, at der er mange kunder, som vælger leverandør efter, om Viasats kanaler er med i deres tv-pakker. Vores samarbejde på tv til fiberbredbåndskunder i foreninger har været en stor succes, og det er en rigtig god nyhed for fiberselskaberne og Waoo!, at vi nu har lukket denne strategisk vigtige aftale, som gør det muligt for os også at tilbyde TV3 og TV3 PULS i vores tv-pakker til private fiberbredbåndskunder”, siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo!

Aftalen gør det ydermere muligt at tilføje Viasat History, Explorer, Nature og Crime samt Playboy TV som ”a la carte” kanaler. Det vil fortsat være muligt at vælge Viasats egne tillægspakker. Foreninger, der har tv-signal igennem Waoo, kan fremover se TV3 og TV3 Puls på farten samt benytte tv-arkiv og start forfra.

Læs mere på waoo.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |