Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFlatpanelsDK fylder 10 år - fejres med stor konkurrence - FlatpanelsDK

FlatpanelsDK fylder 10 år - fejres med stor konkurrence

16 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

FlatpanelsDK har eksisteret i et årti. Vi er utroligt glade for, at I alle sammen kigger forbi så ofte og håber, at I bliver ved i mange år endnu. Vi fortsætter naturligvis ufortrødent, men vi vil gerne lige stoppe op og markere de 10 år med en stor konkurrence! Du kan vinde et Sony Ultra HD-tv med Android TV.

FlatpanelsDK igennem 10 år

Som bekendt fik vi for få uger siden et nyt design og en masse nye funktioner. Det er faktisk 4. version af FlatpanelsDK, der startede sit liv på et hobbydomæne indtil flere læsere ”tvang” os over på et rigtigt domæne. Det blev til www.flatpanels.dk. Sidenhen er også den engelsksprogede www.flatpanelshd.com kommet til, så Flatpanels-universet nu læses af flere hundredetusindevis mennesker hver måned. Tak til jer alle!

Da vi startede var de flade skærme stadig en drøm for de fleste. Dengang stod billedrørene tungt og trygt i stuerne, men de flade LCD-skærme var så småt på vej ud på skrivebordene. Det var PC-skærmene, vi fokuserede mest på i starten, men det var vores nysgerrighed og interesse for skærme generelt, der drev siden, og i dag handler det mere om de store skærme. Vi har fokus på krydset imellem visuel teknologi og oplevelser. Vi tror på, at visuel teknologi kan bidrage til at skabe herlige oplevelser og bidrage til kulturskabelse.

Som bekendt kigger vi mest fremad, med fokus på kvalitet og de bedst mulige oplevelser. Vi tror på, at der altid er noget bedre på den anden side. Status quo har vi ingen respekt for. Og således ser vi også lyst på fremtiden. Skærmteknologi har været en drivende faktor i nærmest alle de teknologi-produkter, som vi bruger i hverdagen; fra PC’en til tv’et til mobilen. I de kommende år vil skærmteknologien muliggøre endnu vildere oplevelser med 4K, 8K, HDR, HFR og ikke mindst virtual og augmented reality. Det vil gøre oplevelserne - film, spil og tv - større og mere autentiske. Og vi er der til at dække hele udviklingen.

Betyder det ændringer for FlatpanelsDK? Næ, ikke som sådan. Vi følger blot markedet, ligesom vi har gjort i de seneste ti år og du kan således blot læne dig tilbage og få de seneste nyheder og anmeldelser serveret – gratis som altid. Det er bestemt planen, at vi stadig er her, når kalenderen skifter til 2025.

Stor fødselsdagskonkurrence

Et 10 år jubilæum kalder naturligvis på en eller anden form for fejring, så vi har stablet en konkurrence på benene i samarbejde med Sony. I fællesskab sætter vi et 55” Sony Ultra HD-tv med den helt nye ”Android TV”-platform på højkant. Android TV byder på apps, streaming, kanaler og konsolspil.

Konkurrencen forløber på den måde, at du hver dag kan svare korrekt på et spørgsmål. For hvert rigtigt svar, får du et ekstra lod i konkurrencen og øger dermed vinderchancerne. Og hvis du vil øge vinderchancerne yderligere (ud over spørgsmålene), kan du klikke over på vores Facebook og twitter.

Konkurrencen er startet i dag og kan findes her. Den er i gang nu! Held og lykke.

Varme hilsner fra hele Flatpanels-holdet. Vi ses!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |