Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMatrix-skabernes Sense8 kommer på Netflix i 4K i morgen - FlatpanelsDK

Matrix-skabernes Sense8 kommer på Netflix i 4K i morgen

04 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

Netflix’s næste store satsning på serie-fronten hedder Sense8. Det er The Wachowskis, der i sin tid skabte ”The Matrix”-universet, som står bag. De første 12 episoder kan opleves i 4K-kvalitet fra i morgen.

Sense8 er en sci-fi-serie

Netflix’s første store satsning var House of Cards og der ramte de plet. Sidenhen har streaminggiganten lanceret den mindre succesfulde Marco Polo og for nylig Daredevil. Seneste storsatsning hedder Sense8 og her har The Wachowskis fået frie tøjler til at skabe et sci-fi-univers i serie-format.

Sense8
Serien handler om otte mennesker fra hele kloden, hvis liv pludselig og af uforklarlige årsager bliver forbundet i en kamp for deres egen overlevelse. Første sæson indeholder 12 afsnit.

Serien er også den seneste, der kan opleves i utrolig 4K-opløsning. Det kræver, at du har et Ultra HD-tv med understøttelse af HEVC-dekodning og en indbygget Netflix-app. Det er ikke alle Ultra HD-tv, der tilbyder HEVC. Du skal desuden have en internetforbindelse på minimum 16 Mb/s.

Netflix har sagt, at alle fremtidige tv-serier, og inden længe også film, fra deres studie, vil blive frigivet i 4K-kvalitet på samme tid i alle lande. Netflix’s første film bliver Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, der frigives 28. august.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |