Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG fremviser OLED TV panel der er tyndere end 1mm - FlatpanelsDK

LG fremviser OLED TV panel der er tyndere end 1mm

19 May 2015 | Rasmus Larsen |

Det 55-tommer store OLED-TV-panel er kun 0,97 millimeter i dybden og kan klæbe til væggen udelukkende ved brug af magneter. LG Display har også planer om at introducere et 99-tommer OLED-panel senere på året, ifølge koreanske Yonhap News.

Kan vægmonteres med magneter

Tidligere på dagen afholdte LG Display - LGs afdeling for skærmproduktion og forskning – en fremvisning, hvor de havde medbragt seneste gennembrud indenfor OLED-teknologi. Højdepunktet var et 55-tommer "wallpaper" OLED-panel, der var 0,97 millimeter tykt. Panelet i de eksisterende OLED-skærme er 4,3 mm tykt.

Skærmen er så slank og let (1,9 kilogram), at den kan sættes op på en væg udelukkende ved brug af en magnetmåtte. LG kommenterede ikke på lanceringsplaner.

0.97 mm OLED TV panel


LG Display vil udvide produktionen af OLED-TV i tredje kvartal i år, som led i en plan, der skal åbne for salg af OLED-paneler til andre producenter. De nægtede at sætte navn på, hvem der har vist interesse, men rygtet siger, at Panasonic og Sony er iblandt.

- "It has taken a year and half for us to raise the yield to this level (for OLEDs), while it'd taken nearly 10 years to achieve the yield for LCDs," sagde Yeo Sang-deog, chef for LG Display's OLED-division til Yonhap News.

0.97 mm OLED TV panel


LG Display vil fortsat fokusere på store OLED-TV og har planer om at introducere et 99-tommer OLED-panel senere på året. De producerer i dag 55, 65 og 77-tommer paneler. Selskabet vil også investere yderligere i bøjelige og sammenrullelige OLED-paneler til brug i små og mellemstore enheder, såsom telefoner og tablets.



- Kilde: Yonhap News via OLED-info

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |