Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEfterfølger til Planet Earth kommer i 4K på Netflix - FlatpanelsDK

Efterfølger til Planet Earth kommer i 4K på Netflix

16 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Planet Earth er blevet hyldet vidt og bredt som en fantastisk naturdokumentar. Et samarbejde mellem Netflix, Silverback Films og WWF skal bringe efterfølgeren, Our Planet, til live i fantastisk 4K-opløsning.

Our Planet vil kunne opleves i 4K

Dokumentarserien Our Planet bliver en naturdokumentarserie i otte afsnit, som får premiere i 2019. Silverback Film har tidligere produceret Planet Earth, Den Frosne Planet og Den Blå Planet.

Our Planet


Netflix beskriver serien således:
- ” Det ambitiøse, fire år lange projekt - det største af sin slags nogensinde - tager seerne med til naturområder, der aldrig før har været filmet, fra isbjerge og dybe have til ørkener og fjerntliggende skove. Vi møder de mest værdifulde arter og steder, der må stå imod menneskets påvirkning, så kommende generationer også kan få glæde af naturens forunderligheder. Ved hjælp af den nyeste 4K-teknologi vil serien og dens historiefortællinger, der er specielt tilpasset multimedieplatforme, sætte millioner af mennesker i kontakt med nogle af verdens mest sjældne dyr og deres levesteder.”

Netflix har været en pioner indenfor 4K, som de startede på for præcis et år siden i denne måned. Det har primært været Netflix’s egne produktioner, som har kunnet opleves i 4K, senest med Daredevil-serien. Senere i 2015 vil Netflix også tilføje HDR, så der er lagt op til spektakulær billedkvalitet, når Our Planet får premiere om fire år.

Alastair Fothergill, Executive Producer Silverback Films tilføjer:
- "Our Planet kommer til at sætte nye standarder for naturhistoriske vartegn. Vi vil afsløre de mest fantastiske seværdigheder på jorden og vise dem på måder, de er aldrig blevet set før. Partnerskabet med Netflix og WWF giver os mulighed for at nå og begejstre et globalt publikum med naturens mange vidundere og deres betydning.”

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |