Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Glass er ikke droppet, ny version på vej - FlatpanelsDK

Google Glass er ikke droppet, ny version på vej

24 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Google’s plan om at placere en computer på ansigtet er ikke droppet, forsikrer bestyrelsesformand Eric Schmidt overfor Wall Street Journal. Google arbejder i øjeblikket på at gøre en ny version klar til brugerne.

Ny Google Glass på vej

Google præsenterede Project Glass i april 2012 og begyndte at sælge den som en relativt dyr "Explorer version" noget tid herefter. Google trak den dog for nylig fra markedet og lukkede Explorer-programmet, hvilket fik mange til at tro, at projektet var droppet.

Det er ikke tilfældet, siger Eric Schmidt. Han understreger, at projekter som disse tager tid og at brilleteknologien er for vigtig til at skrotte.

Google Glass


- “It is a big and very fundamental platform for Google,” sagde Schmidt til WSJ. “We ended the Explorer program and the press conflated this into us canceling the whole project, which isn’t true. Google is about taking risks and there’s nothing about adjusting Glass that suggests we’re ending it.”

Google Glass er i dag en selvstændig enhed under Google efter tidligere at have været en del af Google X forskningslaboratoriet, der også arbejder på en selvkørende bil. Ivy Ross er leder af Glass-holdet og Tony Fadell står for de strategiske beslutninger.

Tidlige rygter peger på, at den nye version er mindre, har længere batterilevetid og en mere avanceret skærmteknologi. Google forsøger angiveligt også at få Glass til at fungere bedre med briller. Google investerede for nylig millioner i et firma kaldet Magic Leap, der menes at have imponerende ”augmented reality”-teknologi.

Google Glass har igennem den relativt korte tid på markedet fået massiv kritik i USA, hvor brugerne fik øjenavnet ”glassholes”. Alligevel synes computere der bæres på kroppen uundgåelige. Det spørgsmål er hvilken formfaktor forbrugerne tager til sig. Google satser på to heste med Android Wear til ure og Google Glass til ansigtet.

- Kilde: WSJ

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |