Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTCL bringer quantum dot tv til Europa "snart" - FlatpanelsDK

TCL bringer quantum dot tv til Europa "snart"

13 Jan 2015 | Tommy Lindegaard |

Kineserne er på vej ind i Europa og TCL er en de største. På CES 2015 meldte de deres nye quantum dot tv på vej til Europa ”snart”. Det er samtidig det første tv med quantum dot, som kommer fra en kinesisk skærmproducent.

TCL præsenterer quantum dot tv

Det er ikke kun japanerne og sydkoreanerne som kan producere LCD-tv med quantum dots; kineserne kan også. TCL producerer selv LCD-paneler på egen fabrik og de er på vej med deres første LCD-tv med quantum dots.

TCL quantum dot TV


Quantum dot tv’et skal hedde H9700 og der er tale om en 55-tommer Ultra HD-model. Den findes allerede i Kina. Under tv’et sidder et frontvendt højttalersystem, der er kraftigere end de fleste lydsystemer i tv, siger TCL.

- “Our Quantum Dot TV H9700 has been extremely well-received by consumers in China, and we look forward to making it available to a broader market this spring," sagde TCL CEO E Hao.

TCL er på til Danmark med store ambitioner, men vil stadig ikke sige om dette tv er en del af planerne. De vil heller ikke sige om Roku-platformen - der regerer i mediebokse i USA kun er overgået af Apple TV - gør entre på disse kanter. I første omgang vil de lancere farverige skærme og visse Ultra HD-tv.

Om TCL bliver en af dem, som man skal holde øje med ude på butiksgulvene i de kommende år må tiden vise, men de vil i hvert fald gøre et forsøg i 2015.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |