Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG afslører første detaljer omkring 2015 tv - FlatpanelsDK

LG afslører første detaljer omkring 2015 tv

30 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

LG har afsløret de første detaljer omkring de nye 2015-fladskærme forud for CES. Det står klart, at LG vil fokusere på Ultra HD-tv, blandt andet med quantum dot, local dimming og flere andre nyheder.

En masse Ultra HD-tv

LG siger, at dens LCD/LED-modeller bliver endnu tyndere i det kommende år, hvor de vil blive markedsført under et nye "Ultra Slim koncept". Skærmen vil få ekstremt tynde rammer og kabinetter og bagsiden af flere af modellerne er designet, så den passer ind i moderne stuer. Den nye high-end UF9500 model ses nedenfor til højre.

Vi ved allerede, at LG vil integrere webOS 2.0 i 2015-modellerne og LG påpeger, at systemet er op til 60 procent hurtigere end det var i 2014-modellerne. LG har også arbejdet på at forbedre lyden i samarbejde med Harman Kardon. Visse modeller vil have højttalere, der vender mod brugeren, så f.eks. stemmer fremstår klarere. Den nye UF9500 har en "Auditorium Stand” der skal løfte lydoplevelsen samt et multi-kanal surround-system, siger LG.


LG vil fokusere på 4K Ultra HD i 2015, og det forventes, at den højere opløsning tager skridtet ned i mellemprismodellerne. LG vil integrere nye billedsystemer under navnet ColorPrime, der enten bruger “wide color LED” eller “quantum dots” til at forbedre farvegengivelsen. Quantum dot-modellerne kan gengive et 30 procent større farverum. Det står ikke klart på nuværende tidspunkt, hvor mange modeller der vil benytte det nye ColorPrime-system.

LG fortsætter med at bruge IPS-paneler i 2015-modellerne, men et nye True Black Control-system giver dybere sort og højere kontrast i udvalgte skærme, ved hjælp af local dimming lysdioder. Alle 2015 Ultra HD-tv vil også understøtter HEVC-dekodning.

Der er endnu intet nyt at berette om OLED-TV, men vi bliver meget klogere, når LG afslører alle detaljerne på CES 2015 i næste uge.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |