Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAvant sælger godt men volder B&O problemer - FlatpanelsDK

Avant sælger godt men volder B&O problemer

23 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsens nyeste tv-skærm, Avant, sælger overraskende godt, men volder problemer på produktionen som får den danske elektronikproducent til at nedjustere. Det betyder, at de større tv-modeller bliver lidt forsinkede. 

Større Avant-tv bliver forsinkede

Bang & Olufsen forventede et overskud på driften for regnskabsåret 2014/2015, men nedjusterer nu til underskud. Det sker fordi der har været store produktionsproblemer med det nye 55-tommer Avant Ultra HD-tv.

- ”Det er klart, at det er frustrerende, for vi har nok de bedste produkter, vi har haft i lang tid, og der er nogle ting, der er begyndt at gå i den rigtige retning. Men vi ser også nogle produktionsproblemer, som vi også omtalte i regnskabet for første kvartal, som har ramt os i højere grad end ventet”, siger B&O CEO Tue Mantoni til Ritzau Finans.

BeoVision Avant 85“ title=


Det betyder, at den store udrulning af det tidligere annoncerede 85” Avant samt et nyt 75” Avant, der endnu ikke er præsenteret, bliver et par måneder forsinkede.

- ”Det man normalt gør, når man lancerer et nyt produkt er, at man efter lanceringen begynder at optimere på profitabiliteten. Det sker ved, at man optimerer på processer og på komponenter og prisen på produktet, og det arbejde er vi først lige gået i gang med, hvilket er to til tre måneder senere, end vi planlagde”

Tue Mantoni meddeler samtidig, at produktionsproblemerne med Avant tv’et er løst, men at man stadig kæmper med følgevirkningerne. Efterspørgslen på Avant er fortsat ”stærk”, skriver B&O.

- Kilde: Ritzau Finans & B&O-meddelelse

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |