Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR TV er på vej til PlayStation 3 og 4 - FlatpanelsDK

DR TV er på vej til PlayStation 3 og 4

13 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

DR TV er på vej ud på Sony's PlayStation-spilkonsoller, forhåbentlig i løbet af sommerferien. Til gengæld er den udmeldte løsning til Chromecast forsinket, oplyses det overfor ComputerWorld.

DR TV på PlayStation

DR TV giver mulighed for at streame DR-kanaler og arkivet over internettet. Det er lige nu muligt på Smart TV via HbbTV samt på mobil, tablet og PC. Til næste år udvides der til PlayStation 3 og 4.

- "Grunden til at vi starter med at udvikle til Playstation 3 og 4 er, at det er to meget udbredte platforme, og at de minder utrolig meget om hinanden, så det næsten svarer til kun at udvikle til én platform. På den måde får vi mest ud af vores penge," siger Mikkel Müller, underdirektør hos DR Teknologi til Computerworld.dk.

DR TV HbbTV


DR har sat opgaven i udbud og regner med at have en partner d. 15. januar 2015. DR vil gerne have, at partneren skal udvikle apps til en række enheder over de næste fire år. Når partneren er fundet, begynder udviklingen og der skal angiveligt også kigges på den nuværende HbbTV-løsning. Xbox One er i spil, men der er endnu ikke taget en beslutning.

DR lancerede DR TV i juni og melder om øgede besøgstal siden da.

Chromecast og Apple TV må vente

"Derudover kommer der efter planen Chromecast support på senest i løbet af efteråret". Sådan sagde DR ved lanceringen af DR TV tilbage i juni.

Efteråret er dog for længst overstået og der er stadig ikke nogen officiel løsning fra DR. Det tyder heller ikke på, at den er lige på trapperne. Både Chromecast og Apple TV er på ønskelisten, men der er endnu ikke nogen konkret plan for hvornår løsninger til de populære enheder er klar, oplyses det. Det er skuffende nyheder for de mange danskere, som er taget Chromecast til sig. Airplay til Apple TV virker dog allerede.

- Kilde: ComputerWorld

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |