Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung Gear VR lanceres i december for 199 dollars - FlatpanelsDK

Samsung Gear VR lanceres i december for 199 dollars

13 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

På IFA i september meldte Samsung ud, at de har ambitioner om at gå ind i virtual reality-markedet. Nu er der sat en lanceringsdato på Gear VR, som kan købes på de første markeder i december til 199 dollars. Du skal dog også bruge en Galaxy Note 4.

Samsungs planer for virtual reality

Samsung Gear VR er udviklet i samarbejde med Oculus og skal koste 199 dollars. Prisen kan fremstå en smule pebret, når man husker på, at den blot er et hylster til Galaxy Note 4, der kræves for at få virtual reality-oplevelsen.

Samsung Gear VR


Samsung siger, at så snart man monterer en Galaxy Note 4 indeni, vil softwaren automatisk blive installeret, herunder en VR-biograf og en app der kan vise video og fotos i 360-graders panorama. Samsung vil desuden sælge Gear VR sammen med en spilcontroller for 249 dollars.

Samsung annoncerede også Project Beyond; et 360-graders kamera, som skal bruge til at streame live-optagelser af f.eks. koncerter og sport. Den har 16 kameraer, som kan fange omverdenen i 3D. "We are planning to take it all around the world," sagde Pranav Mistry, Samsung’s VP of Research.

Samsung Project Beyond


Samsung understreger, at Gear VR er tiltænkt udviklere, men alle kan købe den, hvis de vil, og tilføjer at Gear VR ”kun er begyndelsen”. Den danske pris og lanceringsdato for Gear VR er ikke bekræftet.

Du kan læse vores oplevelser med Samsung Gear VR her.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |