Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon optrapper tv-satsning med Fire TV Stick - FlatpanelsDK

Amazon optrapper tv-satsning med Fire TV Stick

27 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

Amazon annoncerede tidligere på året Fire TV streamerboksen, og internetgiganten optrapper nu tv-satsningen med Fire TV Stick, der har mange af de samme funktioner. Den sættes til salg i USA i dag for blot $39 dollars, men er ikke bekræftet i Danmark.

Amazon Fire TV Stick

Amazon vil gerne have en større rolle på tv-markedet. I USA og visse europæiske lande har de en stor konkurrerende streamingtjeneste til Netflix kaldet Amazon Instant Video. De har desuden lanceret egen tv-platform i Fire TV-boksen og nu Fire TV Stick. Idéen er, at du kan tilslutte den lille stick til et hvilket som helst tv via HDMI og få adgang til streamingtjenester såsom Netflix, Amazon Instant Video, Hulu, Spotify og mange flere.

Amazon Fire TV Stick


Amazon siger, at Fire TV Stick har 2x hukommelse ift. Chromecast og at motoren er en dual-core-processor. Den leveres med en fjernbetjening, men kan også styres med en app til Android og iOS. Stemmesøgning, som blev introduceret i den oprindelige Fire TV-boks, samt spil er også tilgængelig på den lille tv-stick. Stemmestyring kræver dog, at man bruger smartphone-app’en i stedet for den fysiske fjernbetjening.

Fire TV Stick kan til forveksling ligne Chromecast, men er ikke helt samme type produkt. Med Chromecast bruger man sin telefon til at ”caste” indhold op på tv-skærmen. Fire TV Stick har en komplet brugerflade på tv-skærmen, inklusiv spil. Den kræver ikke en mobiltelefon. Amazon siger, at den understøtter både 1080p og 7.1 Dolby Digital Plus.

Fire TV Stick er sat til salg i USA i dag for blot $39. Der er ikke annonceret lanceringsplaner for Europa endnu, men Fire TV-boksen er netop lanceret i England og Tyskland. Det fremstår sandsynligt, at Amazon først udvider distributionen af deres produkter, når deres streamingtjeneste tager skridtet ud over disse landegrænser. Du kan læse hos Amazon her

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |