Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung viser igen 4K OLED-TV, men vil ikke lancere det - FlatpanelsDK

Samsung viser igen 4K OLED-TV, men vil ikke lancere det

06 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Hvis man gik helt hen i hjørnet af Samsung IFA-stand, fandt man tre OLED-TV godt gemt væk. To af dem var 4K OLED-TV og selvom de så fantastiske ud, har Samsung ingen planer om at lancere dem lige nu.

Samsung satser andetsteds

På tidligere messer har Samsung’s OLED-TV været i centrum - både ved indgangen og udgangen. På dette års IFA-messe er OLED-skærmene henvist til et lille diskret hjørne hos Samsung.

Samsung’s OLED-TV er aldrig kommet til Danmark og heller ikke mange af de andre lande, som de var på vej til. Mange i branchen mener at vide, at Samsung har produktionsproblemer, men Samsung siger selv, at de blot har valgt at satse anderledes; på buede tv-skærme og Ultra HD.

Samsung 4K OLED-TV“ title=


Og selvom Samsung igen i år fremviser 4K OLED-TV, så har de ingen planer om at lancere OLED-TV i nogen former lige foreløbigt, oplyses det overfor FlatpanelsDK på IFA 2014. Samsung vil ikke engang give en omtrentlig tidsramme.

Alt i mens Samsung har trukket i bremsen, buldrer deres nabo LG derudaf på OLED-fronten. Man fristes til at tro, at Samsung’s satsning på buede tv er et røgslør, der midlertidigt er kastet ud, for at købe sig lidt ekstra tid. For på trods af, at Samsung ikke har planer om at sælge deres OLED-TV lige nu og her, så har de bestemt ikke droppet teknologien, forsikrer de os om.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |