Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung bekræfter exit fra plasma-tv - FlatpanelsDK

Samsung bekræfter exit fra plasma-tv

01 Jul 2014 | Rasmus Larsen |

Først  Panasonic og nu Samsung. Samsung bekræfter, at de vil indstille produktionen af plasma-tv ved udgangen af november. LG er også på vej til at stoppe produktionen.

Ikke flere plasma-tv fra Samsung

Samsung’s exit var forventet. Samsung fortalte os lidt tidligere på året, at et par nye plasma-tv ville blive lanceret i 2014, men ingen nye high-end modeller var på programmet. Efter Panasonic’s exit stod det klart, at Samsung ikke havde planer om at blive ved med at producere plasma-tv.

Samsung’s sidste high-end plasma-tv


Samsung bekræfter nu i en melding til børsmarkedet, at det sidste plasma-tv vil blive produceret i slutningen af november. Samsung siger, at de har valgt at trække sig på grund af "faldende efterspørgsel på plasma-tv."

- "While reusable facilities and parts from the PDP production lines will be utilized for the battery business, others will be sold to other firms for cash," sagde Lee Seung-jun fra Samsung SDI.

Det efterlader LG som den eneste producent at plasma-tv, men LG stoppede allerede med at producere high-end plasma-skærme for et par år siden. Analytikere i branchen fortæller desuden, at LG vil indstille produktionen af plasma-tv i nærmeste fremtid.

Plasma-teknologien er officielt død.

- Kilde: Yonhap News

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |