Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasoniOS8 lader dig dele købte film & serier med familien - FlatpanelsDK

iOS8 lader dig dele købte film & serier med familien

03 Jun 2014 | Rasmus Larsen |

Vi har været vant til at film, spil og musik købt på diske og kassetter kan lånes ud og foræres væk til de nærmeste. Med den digitale alder er det dog blevet besværliggjort - indtil nu. Med iOS8 introducerer Apple Family Sharing. 

Ligesom med fysiske medier

Apple afholdte i går deres årlige WWDC-udviklerkonference. Med Family Sharing kan du dele film, tv-serier, musiknumre, bøger og apps, som du har købt, med familien. Dermed tager Apple første skridt væk fra en digital mediealder, som på mange måder har været låst.

Det er også muligt at dele sine egne fotos, kalendernoter og hjemmevideoer, men det er sekundært til de købte mediefiler, som bekendt ofte har været væddet i ”rettighedsproblemer” og begrænsninger.

Family Sharing


Det er muligt at dele det købte indhold imellem seks personer. Personerne behøver ikke at have samme Apple ID - de kan bruge deres egne respektive konti - men der skal dog være et fælles kreditkort tilknyttet ved Family Sharing. Børnene kan heller ikke bruge løs på kreditkortet, da forældre kan aktivere godkendelse af alle køb såsom film, musik og spil, der foretages på børnenes enheder.

Apple nævner, at visse film og tv-serier ikke kan deles, men nævner ikke specifikt hvilke begrænsninger der er. Der er heller ikke annonceret en Family Sharing app til Apple TV endnu.

Vi håber, at andre udbydere følger i Apples fodspor og lader os dele købt medieindhold uproblematisk med de nærmeste. Der var også masser af andre nyheder i det nye iOS8. Læs mere om dem på www.apple.com.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |