Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste kinesiske OLED-TV lanceret - LG inside - FlatpanelsDK

Første kinesiske OLED-TV lanceret - LG inside

01 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

Skyworth svor at de ville lancere det første kinesiske OLED-TV i 2. kvartal 2014 og nu følger de deres løfte til dørs. Det nye OLED-TV er på vej ud i Kina. Det kaldes Tianchi E980 og har et LG OLED-panel indeni.

Kinesisk OLED-TV - med LG panel

Kinesiske tv-producenterne er ved at blive blandt verdens største, drevet frem af en boomende kinesisk økonomi. Desværre kommer vi ikke til at se det kinesiske OLED-TV uden for Kina lige foreløbigt, men det er bemærkelsesværdigt, at de nu er med i frontlinjen af tv-innovation – med lidt hjælp fra LG.

Skyworth OLED TV


Vi så en del kinesiske OLED-TV på CES 2014, men Skyworth slår dem alle på målstregen. Skyworth’s OLED-TV er, ligesom de andre, baseret på et Full HD OLED-panel fra LG.Display. LG sælger deres OLED-paneler til andre tv-producenter i et forsøg på at nå op på masseproduktionsniveau.

LG er dog meget selektive med deres partnere og ser ud til at håndplukke de kinesiske og dermed undgå deres ærkerival i Korea samt alle de japanske såsom Sony, Panasonic, Sharp og Toshiba, der traditionelt har været blandt LG’s største rivaler.

Skyworth havde oprindeligt planlagt at lancere et fladt OLED-TV her i 2. kvartal, men de meddeler nu, at Tianchi E980 i stedet bliver et buet OLED-TV. Rammen omkring skærmen er blot 1 mm og selve OLED-skærmen er blot 7 mm dyb. Det lyder ret bekendt, ikke sandt?

- Kilde: Skyworth

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |