Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer indfører frit valg af tv-kanaler med Boxer Flex - FlatpanelsDK

Boxer indfører frit valg af tv-kanaler med Boxer Flex

18 Feb 2014 | Rasmus Larsen |

Boxer kalder det tv-historie. Med Boxer Flex kan man frit vælge hvilke tv-kanaler man ønsker. Der er ikke krav om et minimumsantal af kanaler. Man kan vælge en enkelt eller 20, hvis man vil, siger Boxer – men der er et fast månedligt abonnement på 79 kroner.

Frit valg af tv-kanaler hos Boxer

Boxer præsenterer i dag deres Boxer Flex, som de kalder ægte ”á la carte” og et ”reelt frit valg”. Det er måske at strække den, da det stadig kræver en ”fast abonnementspris på 79 kr. til administration, sendenet, kundeservice mv”. For den pris får man adgang til DR-kanaler samt norsk TV 2, svensk TV4 samt tysk ZDF. Det skal dog bemærkes, at man kan modtage DR-kanalerne kvit og frit (ud over medielicensen), uden at have abonnement hos Boxer.

Når man har betalt de 79 kroner, kan man frit vælge at tilføje ekstra tv-kanaler ovenpå enkeltvis for 19-39 kroner per styk. Det kræver dog, at man køber en af de såkaldte "Flex-kanaler" først. Boxer Flex er en udvidelse af den mulighed, som Boxer indførte i 2009, som hed Flex8, hvor man kunne vælge otte tv-kanaler. Boxer Flex er således endnu et skridt på vejen mod reel valgfrihed.

Boxer Flex


- ”Boxers mission er at give tv-seerne mest mulig frihed. Som forbrugere forventer vi at kunne træffe vores egne beslutninger om køb af præcis den vare, vi ønsker og har brug for. Derfor er vi rigtig glade for at være de første i Danmark, som har sikret forbrugerne den fulde frihed, når det handler om at vælge de tv-kanaler, man ønsker at se”, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

Med Boxer Flex kan man også fra måned til måned ændre på hvilke tv-kanaler man vil have adgang til. Det gøres via en internetbrowser på Boxer’s hjemmeside under ”Mine Sider”.

- ”Boxers nye Flex produkt møder forbrugernes nye tv-adfærd helt perfekt. Man kan frit skifte både antallet af kanaler samt hvilke kanaler man ønsker. Sammen med on-demand og streamingtjenester som Boxer Bio og Netflix giver vi dermed tv-seerne fuld kontrol”, siger Steen Ulf Jensen.

Boxer Flex kan købes fra i dag. Læs mere på Boxer’s hjemmeside

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |