Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWatz Me Now: Ny tv-tjeneste vil udfordre de store - FlatpanelsDK

Watz Me Now: Ny tv-tjeneste vil udfordre de store

17 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Danmark får en ny tv-udbyder, som vil udfordre de store drenge i klassen. Watz Me Now går i luften den 3. februar 2014 til 90 kroner om måneden uden binding og ekstra gebyrer. Det er ”tv hvor du vil og når du vil”.

Watz Me Now er ny streamingtjeneste

Watz Me Now lægger ud med at sige, at de vil gøre alt det modsatte af de traditionelle tv-udbydere. De vil ikke binde deres tv-kunder og de vil ikke pålægge diverse gebyrer. Prisen starter på 90 kroner per måned, som giver mulighed for at streame tv, hvor og hvornår man gerne vil, uden krav om en tv-boks.

Watz Me Now vil ”tilbyde indhold fra de traditionelle tv-kanaler”, herunder nyheder og aktualitetsprogrammer fra stationer såsom DR og TV 2. En af de funktioner som fremhæves er mulighed for at gå op til 48 timer tilbage i programguiden og se præcis det tv-program man ønsker.

Watz Me now


- ”Vi kalder det ’TV til Tiden’, hvilket betyder, at du kan se TV, hvor du vil og når du vil. Det forudsætter blot, at man har adgang til internettet via Wi-Fi, 3G eller 4G, og kræver ingen irriterende bokse”, forklarer Søren Bruun, der er medstifter og direktør i Watz Me Now.

For 90 kroner får man adgang til en grundpakke med 15 tv-kanaler, herunder seks DR-kanaler, TV 2 samt otte nabolandskanaler. Herfra kan man tilkøbe ekstra kanaler enkeltvis efter eget ønske, fortæller firmaet. Ikke alle tv-kanaler er tilgængelige fra start, men man forventer at kunne udbyde ”et stort antal af de mest populære tv-kanaler” i løbet af 2014.

- ”Vi ser en tendens til, at mange danske familier er begyndt at reagere på alt for høje priser på TV-pakker med en masse kanaler, som de alligevel ikke ser. Der er i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter mindre og billigere TV-pakker. Vi vil gøre det endnu nemmere for TV-kunderne ved at tilbyde en lav pris, uden gebyrer og uden binding” lyder det fra Lars Taagaard Christiansen, den anden medstifter og adm. direktør.

Watz Me now


Watz Me Now streames over internettet og sendes ikke ud via tv-kabler, som man ellers kender fra tv-kanaler. Det er dette som giver fleksibiliteten til at se det på forskellige enheder i og uden for hjemmet. Når man har abonnement kan man se tv på op til fire forskellige enheder samtidig. Tjenesten vil indledningsvis understøtte iPhone/iPad, Android, PC, Mac og en tv-dongle til tv-skærme (550 kr.).

Om Watz Me Now kan leve op til deres mange løfter kan du finde ud af, når tv-tjenesten lanceres den 3. februar 2014, hvor app kan downloades gratis. Prøv Watz Me Now gratis på www.watzmenow.tv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |