Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlasma lever stadig, med nød og næppe - FlatpanelsDK

Plasma lever stadig, med nød og næppe

08 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Panasonic er ude af plasma-markedet, men Samsung og LG fortsætter traditionen - i hvert fald lidt endnu. LG viser nye plasma-tv frem på CES, men Samsung viser intet. De har dog noget på vej.

Plasma-tv er næsten et afsluttet kapitel

Panasonic var som bekendt den helt store trækhest for plasma-teknologien, men de valgte for nylig at trække sig ud, hvilket i den grad kan ses på deres CES-tilværelse, som ikke har samme fokus på tv-skærme, som hidtil.

Samsung og LG bliver dog i gamet lidt endnu. LG viser nye plasma-tv frem her på CES i Las Vegas, men ligesom sidste år, så er der kun tale om lidt billigere modeller, der godt nok er store i formaterne - 42, 50 og 60 tommer - men som ikke kommer med alle de avancerede Smart-funktioner som de andre tv.

Samsung F8500
Her ses sidste års plasma-topmodel fra Samsung, men de viser ikke nyt frem i år på CES


Samsung viser intet frem på plasma-fronten. Deres stand domineres i stedet af kurvede, 4K og OLED-TV, men Samsung Danmark fortæller os, at de forventer at lancere i hvert fald en ny 8-serie af plasma-tv i store formater, såvel som lidt billigere plasma-modeller. Samsung forventer at disse modeller kommer senere i 2014, men de har som sagt valgt ikke at vise dem på CES, hvilket i hvert fald signalerer, at Samsung ikke har store planer.

Plasma er så godt som død som skærmteknologi.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |