Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO koster nu 79 kr./mdr. uden binding - FlatpanelsDK

HBO koster nu 79 kr./mdr. uden binding

31 Oct 2013 | Rasmus Larsen |

HBO har i dag præsenteret en ny prisstrategi. I stedet for at binde tv-kunder i 6 måneder til normal pris eller 1 måned til en højere pris, så vil HBO fremover blot have én pris. Fra i dag vil HBO koste 79 kroner per måned uden binding.

HBO Nordic: Et produkt, en pris

HBO har ikke får den bedste start på deres nordiske eventyr, men med det seneste tiltag stiller de sig selv op som et direkte prismæssigt alternativ til Netflix. HBO vil fremover koste 79 kroner om måneden og der er ingen bindingsperiode. Nuværende kunder er heller ikke længere bundet.

Samsung BD-F7500
På trods af ny prisstruktur er HBO stadig i høj grad en lukket fest for ejere af tablets og smartphones samt ejere af Samsung Smart TV/afspillere


Desværre er der ingen opdateringer hvad angår udbredelse på bokse og tv. HBO udmeldte ellers helt tilbage i juni, at deres Xbox-app var lige på trapperne og blot manglede godkendelsen hos Microsoft. Siden da har vi dog intet hørt. HBO oplyste i den forbindelse også, at der arbejdes på apps til PS3 og Apple TV, men at udsigterne er lidt længere.

HBO Nordic oplyser på Facebook:
- ”Vi udruller løbende flere platforme. Men vi kan ikke kommunikere noget konkret endnu.”

Er du klar til at nulstille forventningerne og give HBO en ny chance, så kan du allerede fra i dag tilmelde dig til de 79 kroner uden binding.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |