Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix er nu større end HBO, har 40 millioner seere - FlatpanelsDK

Netflix er nu større end HBO, har 40 millioner seere

22 Oct 2013 | Rasmus Larsen |

Netflix vokser stadig, faktisk hurtigere end de har gjort længe. Netflix er nu større end HBO målt på abonnenter, og kan prale med over 40 millioner betalende kunder.

Netflix er nu større end HBO

Netflix meldte famøst ud, at de ville blive HBO før HBO kunne blive dem. Afhængigt af, hvad man lægger i den udmelding, så kan sige, at de har nået deres milepæl. Netflix laver nu deres egne tv-serier, vokser eksplosivt og har flere abonnenter end HBO. Det afsløres i deres seneste kvartalsregnskab.

Netflix større end HBO
Netflix er nu større end HBO målt på abonnenter


Netflix kan nu prale med 40,85 millioner betalende kunder eller 42,29 millioner kunder i alt, hvis man medregner de personer på prøveperiode. Kigger man isoleret på USA, så har Netflix knap 30 millioner kunder, sammenlignet med HBOs 28,7 millioner kunder. Det er historisk i amerikanernes øjne. Målt på omsætning og indtjening er HBO dog stadig størst med en betydelig margin. Netflix forventer at tilføje knap 3,5 millioner kunder i oktober, november og december.

Netflix er nu også begyndt at generere løbende overskud på den amerikanske del, men de har dog stadig et markant underskud på den internationale, som inkluderer de nordiske lande og senest Holland, hvor Netflix fik debut i september. Netflix vil udvide til flere lande i 2014, melder de.

Netflix siger, at deres egne tv-serier såsom House of Cards, Arrested Development og Orange is the New Black har været meget populære og på niveau med de mest populære tv-serier, som kører på tv-kanaler. Sidstnævnte har været største succes, siger Netflix. Netflix har planer om at lancere dobbelt så meget egenproduceret indhold i 2014.

- Kilde: Netflix regnskab

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |