Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O på vej med trådløst lydsystem i deres tv - FlatpanelsDK

B&O på vej med trådløst lydsystem i deres tv

27 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

På CEDIA Expo i Denver har Bang & Olufsen præsenteret en ny trådløs lydteknologi. Den trådløse teknologi bliver platform for kommende produkter og vil blive integreret direkte i nye fladskærms-tv fra B&O, så de kan sende lyden trådløst til højttalerne. Det er også muligt at opdatere ældre produkter. 

B&O på vej med trådløst lydsystem i deres tv

Bang & Olufsens trådløse lydteknologi er baseret på den åbne WiSA (Wireless Speaker and Audio Association) standard. Der er blevet arbejdet på den i flere år og B&O fortæller, at den kan levere digital lyd i topkvalitet; 24-bit ukomprimeret og i helt op til 7.1 surround-opsætninger med 8 højttalere.

B&Os trådløse lydsystem
Snart kan B&Os tv sende lyden trådløst til deres højttalere


"Immaculate Wireless Sound er den største nyskabelse fra Bang & Olufsen gennem flere år"
Teknologien, som B&O kalder Immaculate Wireless Sound, vil naturligvis blive integreret i B&Os højttalere og anlæg, men den er også på vej til deres fladskærms-tv, som fremover vil kunne sende lyden trådløst ud til højttalerne i rummet. I og med at B&Os fladskærms-tv har en surround-dekoder, må det formodes, at de fremover kan styre et helt rum med surround-højttalere. Fordi standarden er åben, forventes den også integreret i Blu-ray-afspillere, AV-receivere og andre produkter, som vil kunne forbinde trådløst til B&Os højttalere.

- ”Den innovative teknologi integreres i virksomhedens nyeste generation af højttalere, der lanceres i næste måned, samt i kommende tv'er.” fortæller B&O.

Direktør Tue Mantoni tilføjer:
- "Immaculate Wireless Sound er den største nyskabelse fra Bang & Olufsen gennem flere år, og det vil danne grundlaget for lancering af flere nye højttalerprodukter senere i år,"

Bang & Olufsen lover en brugervenlig installation og fortæller samtidig mere om det tekniske. Lydsignalerne overføres i 5,2-5,8 Ghz-båndet, som er forholdsvis fri for forstyrrelser. Der er en fast forsinkelse i signalet på blot 5 ms, hvilket B&O kan korrigere efter. Der understøttes 7.1 surround trådløst, men man kan også tilslutte højttalere med kabler. Hvis du vil læse mere om den tekniske del, så klik her.

Ud over at blive indbygget i fremtidige produkter, nævner Bang & Olufsen, at visse eksisterende produkter kan ”retrofittes” med trådløs modtager og afsender.

FlatpanelsDK hører fra en kilde, at BoeVision 11 er iblandt, men B&O vil dog ikke bekræfte noget på nuværende tidspunkt

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |