Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips præsenterer Cloud TV og remote recording - FlatpanelsDK

Philips præsenterer Cloud TV og remote recording

13 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

På IFA lancerede Philips nye tiltag til deres Smart TV. Med Cloud TV kan tv-kanaler streames via nettet og med remote recording kan du starte optagelser på tv’et selvom du ikke er hjemme.

Philips lancerer Cloud TV og remote recording

Philips havde et par nye produkter at vise frem på IFA 2013, men de viste også nye tjenester frem. En af dem var Cloud TV, som streamer tv-kanaler via internettet. Det kan både være betalings-kanaler og gratis-kanaler.

Philips Cloud TV
Philips Cloud TV


Philips siger, at de leverer mere end 100 tv-kanaler og vi så blandt andet demonstration af velkendte BBC-kanaler, men de fleste af tv-kanalerne er relativt ukendte. Der er da heller ikke lagt op til at de helt store tv-kanaler, som man kan købe gennem sin tv-pakke, kommer med, fortæller Philips, men initiativet er alligevel spændende. Cloud TV vil blive rullet ud i en række lande i Europa indenfor meget kort tid.

Philips Cloud Explorer
Philips Cloud Explorer


Herudover fremviste Philips deres Cloud Explorer app, som basalt set er en adgang til Dropbox. Vi er ikke helt klar over, hvorfor app’en ikke blot hedder Dropbox, men Philips demonstrerer, at man gennem Cloud Explorer kan få adgang til f.eks. sine fotos og video i Dropbox direkte på sit Philips Smart TV. Denne tjeneste rulles ud på Philips’ Smart TV i alle lande, også Danmark.

Endelig åbner Philips for remote recording og multiroom. Begge løsninger blev præsenteret sammen med de nye 2013-modeller i foråret, men nu er de klar til at blive taget i brug. Remote recording lader brugerne starte eller tidsindstille optagelser på tv’et, selvom man ikke er hjemme. Det sker gennem Philips’ MyRemote app til iOS og Android. Multiroom gør det muligt at streame tv-kanaler eller optagelser fra et Philips-tv i hjemmet til et andet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |