Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonics nye Blu-ray-optagere klar i oktober - FlatpanelsDK

Panasonics nye Blu-ray-optagere klar i oktober

10 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Panasonic sendte de første harddiskoptagere i handlen i april, men det var en slags alibilancering med uofficielle modeller. Nu kommer nye officielle, danske Panasonic Blu-ray-optagere med harddisk. Prisen starter på 5500 kroner.

Panasonic mit festplatte

IFA 2013 præsenterede Panasonic to nye Blu-ray-optagere til det danske marked. Bemærk ordvalget i ”Blu-ray-optager”. De kan nemlig optage direkte ned på en Blu-ray-skive, men naturligvis også til harddisk – eller festplatte som tyskerne kalder det - og senere ned på en Blu-ray-skive. Dermed adskiller de sig fra andre harddiskoptagere på markedet i dag.

Panasonic DMP-BCT73
Panasonic DMP-BCT73

De to modeller hedder DMP-BCT73 og DMP-BCT83. De har flere ligheder end de har forskelligheder og den primære forskel er kapaciteten på den indbyggede harddisk som er hhv. 500 GB og 1 TB. Der er to DVB-C tunere i begge modeller, så man kan optage to tv-programmer samtidig.

Panasonic DMP-BCT83
Panasonic DMP-BCT83

De håndterer naturligvis både 3D og 2D Blu-ray samt DVD og CD. Der kan også afspilles mkv. flac, mpeg4 og andre typer filer. Endelig så har Panasonic indbygget visse deres ”Smart TV”-funktioner med adgang til streaming-apps såsom SF Anytime. Der kan også streames tv eller optagede programmer til andre tv i hjemmet såvel som til smartphones og tablets. De nye DMP-BCT73 og DMP-BCT83 modeller lander i handlen herhjemme i oktober. Priserne er hhv. 5500 og 6500 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |