Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPolk bliver lydpartner til Xbox One, ny N1 soundbar - FlatpanelsDK

Polk bliver lydpartner til Xbox One, ny N1 soundbar

07 Aug 2013 | Rasmus Larsen |

Microsoft og Polk har valgt at forlænge det samarbejde de havde omkring lyd på Xbox 360, så Polk nu også er officiel lydpartner til Xbox One. Polk frigiver i den forbindelse en ny N1 soundbar med indbyggede lydprofiler til bl.a. Forza og Halo-spillene.

Polk bliver lydpartner til Xbox One

Microsoft valgte Polk som lydpartner til Xbox 360 og det samarbejde udvides nu til Microsofts nye spilkonsol Xbox One, som kommer til november.

Polk n1
Polks nye N1 soundbar, der er optimeret til Xbox One


Formålet er, at Microsoft og Polk i samarbejde skal optimere lyden i spil. Når Xbox One-spilkonsollen lander, vil det blandt andet ske med lydprofiler til udvalgte spil, som Polks produkter kan udnytte for at hæve lydoplevelsen. De to første spil, som får en optimeret lydprofil, bliver bilspillet Forza og first-person-shooter-spillet Halo.

En ny soundbar og nye hovedtelefoner

Et af de nye produkter bliver n1 surroundbar, som kommer i to designvarianter, enten helt sort eller i en variant i ”vanilje” med træ.

Specifikationerne på den nye soundbar er ikke frigivet endnu, men vi får at vide, at den spiller på niveau med Polk Audio Surroundbar 9000 og at prisen bliver attraktiv. Soundbaren tilsluttes til Xbox One via optisk lydkabel.

Polk 4 shot
Polks nye 4 Shot hovedtelefoner, der er optimeret til Xbox One


Polk frigiver samtidig deres nye 4 Shot hovedtelefoner, der også er optimeret til Xbox One-spiloplevelsen med profiler. Foruden de spilspecifikke profiler kan man i begge produkter også vælge hhv. FPS, Racing, Cinema og Music-lydprofiler. Den lille tap du ser nederst på hovedtelefonerne er mikrofonen, som kan skubbes ind, når den ikke bruges.

Polks nye Xbox One-produkter, N1 soundbaren og Shot hovedtelefonerne, lanceres samtidig med Microsofts nye Xbox One i november. Læs mere på www.polk.com.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |