Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix lancerer personlige profiler i dag - FlatpanelsDK

Netflix lancerer personlige profiler i dag

01 Aug 2013 | Rasmus Larsen |

Vi vidste godt, at de var på vej, men i dag lancerer Netflix officielt deres brugerprofiler. Med de nye profiler kan hver person i hjemmet have sin egen profil med anbefalinger af film og tv-serier, som ikke er blandet sammen med resten af familiens præferencer. 

Netflix lancerer personlige profiler i dag

Hvis du har Netflix, så kender du måske allerede problemet. Når mor, far og ungerne bruger samme Netflix-login, så er Netflixs anbefalinger af tv-serier og film en værre rodebutik.

Det store Netflix-interview
Sådan ser det ud når man åbner på en enhed, der understøtter Netflixs nye Familieprofiler. Billede fra CES 2013 tilbage i januar


Det skal brugerprofiler afhjælpe. Så snart man åbner sin Netflix-app bliver man møde med brugerprofil-skærmen, hvorefter man blot vælger sin egen. Herefter sørger Netflix for kun at anbefale indhold baseret på det du selv har set hidtil. Profiler understøttes på Netflix-webstedet, PlayStation 3, Xbox 360, iPad, iPhone, iPod, Apple TV samt de fleste Smart TV. Flere enheder kommer senere.

- ”Nu kan alle i hjemmet få deres helt egen Netflix-oplevelse baseret på de tv-serier og film, de bedst kan lide. Det er altså slut med, at dine Netflix-forslag bliver blandet sammen med dem til dine børn, gæster, samboer eller din partner.” udtaler Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix.

Det store Netflix-interview
Profiler på Netflix PlayStation 3 app


Netflix siger desuden, at hver profil kan tilknyttes til vedkommendes Facebook-konto og modtage forslag til indhold fra venner og bekendte. Nye profiler kan laves fra Netflix-hjemmesiden eller på PlayStation 3. Der kan laves op til 5 profiler.

Profilerne rulles ud i dag og over de kommende par uger. Log ind på Netflix for at se om du allerede har profilerne i dag.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |